Nádherná... Jordánska princezná vyrazila ako nevesta dych. Je jasné, po kom zdedila krásu - pozrite sa

Už počas uplynulého víkendu sa konala v Jordánsku veľkolepá svadba. Vydávala sa dcéra kráľa Abdalláha II.

15.03.2023 10:00
princezná Ímán, svadba, Jordánsko Foto:
Dcéra jordánskeho kráľa Abdalláha II., princezná Ímán sa v kráľovskom paláci západne od hlavného mesta Ammán vydala za finančníka gréckeho pôvodu Džamíla Alexandra Thermiotisa. .
debata

Princezná Ímán (v angličtine Iman) sa v nedeľu na slávnostnom obrade v kráľovskom paláci západne od hlavného mesta Ammán vydala za Džamíla Alexandra Thermiotisa – finančníka gréckeho pôvodu, ktorý sa narodil vo Venezuele, avšak pôsobí v New Yorku. Jordánsky kráľovský dvor oznámil ich zasnúbenie vlani v júli.

Jordánsky kráľ Abdullah II a kráľovná Rania Čítajte viac Štyri dospelé deti, ale ona vyzerá... ako ich rovesníčka! Jordánska kráľovná očarila novoročným záberom

Štátna televízia odvysielala obrad, počas ktorého dvadsaťšesťročná princezná Ímán za prítomnosti kráľa, kráľovnej a ďalších členov kráľovskej rodiny, ako aj rodiny ženícha povedala áno svojmu o dva roky staršiemu partnerovi. Nevesta vyzerala nádherne vo svadobnej kreácii z dielne parížskeho ateliéru Dior.

Dcéra jordánskeho kráľa Abdalláha II.,...
Princezná Ímán z Jordánska si vzala finančníka...
+2Dcéra jordánskeho kráľa Abdalláha II.,...

Čipkované svadobné šaty Dior zdobil čipkovaný živôtik, model mal dlhé rukávy a závoj zdobila výšivka kvetov. Vlasy mala jemne načesané, aby ukázali jej diamantovú čelenku. K oltáru ju priviedol starší brat – princ Husajn.

zväčšiť Dcéra jordánskeho kráľa Abdalláha II.,... Foto: Profimedia
princezná Ímán, kráľovná Rania, svadba, Jordánsko Dcéra jordánskeho kráľa Abdalláha II., princezná Ímán a jej mama - kráľovná Rania pózujú spoločne počas svadobného dňa v Ammáne.

Iman, ktorá absolvovala štúdium na Georgetownskej univerzite vo Washingtone, vyzerala veľmi šťastne, ale úsmevy zachytili aj oficiálne svadobné fotografie na tvári jej rodičov. Hoci najmocnejším mužom v kráľovstve je, samozrejme, jej otec – kráľ Abdalláh, vo svetovom kontexte sa veľkej popularity dostáva najmä jej mame – kráľovnej Rániji (Ranii).

Holandská kráľovná Maxima a holandský kráľ Viliam Alexander Čítajte viac Kráľovná Maxima v Bratislave predviedla pompéznu róbu aj šperky za státisíce. Prezidentka Čaputová bodovala v róbe od Mikloška

Tá sa roky angažuje v mnohých projektoch a je často ambasádorkou Jordánska na mnohých dôležitých spoločenských či politických stretnutiach. Zároveň je tiež idolom štýlu a vzorom pre mnohé ženy, s obdivom o nej píšu aj módne magazíny. Na svadbe svojej dcéry mala na sebe oblečený model šiat Dior Couture.

Princezná Ímán sa narodila v roku 1996 a je najstaršou dcérou kráľovského páru. Abdalláh II. a Ránijá majú spolu ešte princeznú Salmu (22), princa Hášima (18) a korunného princa Husajna (28).

Pozrite si archívnu galériu jordánskej kráľovnej Ránije
Jordánska kráľovná Rania s manželom, kráľom...
Jordánska kráľovná Rania na zábere z roku 2004.
+25Jordánsky kráľ Abdullah II a jeho manželka,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Dior #princezná #kráľovná Rania #princezná Iman

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...