Rozšafná Geislerová si trúfla na poriadne podpätky. Vica Kerekes ako magnet pražskej premiéry: Čo si to obliekla?

Film Slúžka sa už niekoľko týždňov premieta v slovenských kinách, premiéry u českých susedov sa dočkal až tento týždeň. Jeho hlavné hviezdy, smaozrejme, nechýbali.

16.03.2023 13:52
Anna Geislerová (vľavo) a Dana Droppová Foto:
Herečky Anna Geislerová (vľavo) a Dana Droppová na premiére Slúžky v kine Lucerna.
debata (1)

Do pražského kina Lucerna zavítali všetky ženské predstaviteľky, ktoré sú lákadlom pre divákov na dobový projekt od režisérky Mariany Čengel Solčanskej, natočenom podľa knihy Hany Lasicovej. Pozornosť na seba strhla najmä domáca „superstar“ – česká herečka Anna Geislerová, ktorá si v snímke strihla menšiu rolu.

Zuzana Smatanová Čítajte viac Móda z premiéry Slúžky: Smatanová ako z Hollywoodu, pôvabná Lasicová a nadvláda čiernej v podaní Solčanskej aj Müllerovej

Na slávnostnej premiére sa 46-ročná herečka objavila v čiernom nohavicovom kostýme, ktorý osviežovali rozparky na nohaviciach, ale tiež strieborné sandále s retro estetikou a na poriadne vysokom podpätku (foto v galérii). Geislerová na slovenskej premiére pred pár týždňami v Bratislave chýbala, tú pražskú si o to viac užila. Či už išlo o zvítanie sa s kolegami, rozbláznené pózovanie pred objektívom alebo dobrú náladu na párty po premietaní.

Režisérka Mariana Čengel Solčanská (vľavo) a...
Herečka Anna Geislerová na premiére filmu...
+2Herečka Vica Kerekes na pražskej premiére filmu...

Na akcii nechýbali ani zástupkyne slovenskej časti hereckého osadenstva. Herečka Dana Droppová, predstaviteľka hlavnej úlohy, zaujala voľbou telových šiat s ležérne odhaleným ramenom a trendovým oversized strihom definovaným pomocou viazania.

zväčšiť Herečka Vica Kerekes na pražskej premiére filmu... Foto: Profimedia
Vica Kerekes Herečka Vica Kerekes na pražskej premiére filmu Slúžka.

Jej slovensko-maďarská kolegyňa Vica Kerekes tiež pozornosti neunikla. Dôvodom bola voľba dizajnovo veľmi zaujímavých (perforovaných) šiat, ktoré si vraj zaobstarala v Maďarsku. Model doplnila transparentným rolákom aj drobnou listovkou s efektom hadej kože.

Herečka Dana Droppová (vľavo) a jej kolegyňa...
Herec Braňo Deák a scenáristka Hana Lasicová.
+23Herečka Dana Droppová si zahrala v dobovej...

Trio spomenutých dám doplnili aj ďalšie. Nechýbala herečka Zuzana Mauréry, Radka Cvaldová či samotná režisérka Čengel Solčanská s Hanou Lasicovou.

Viac si už pozrite v našej galérii a pripomenúť si môžete aj tú premiérovú zo Slovenska. Rozhovor (aj) k filmu Slúžka s Vicou Kerekes nájdete vo videu nižšie.

Video

VIDEO: Herečka Vica Kerekes o nových filmových projektoch, o tom, čo ju trápi, ako vníma správanie ľudí, politikov, či vníma krízu mužstva alebo tiež o tom, ako našla svoj životný balans a ženstvo.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Anna Geislerová #Vica Kerekes #Dana Droppová #Slúžka

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...