Potrebovala som prácu, hovorí hviezda West Side Story. Je z nej bohyňa a je poriadne nahnevaná

Pred pár rokmi vzal kiná útokom a tak bolo len logické, že vzniklo aj pokračovanie. Do kín mieri v týchto dňoch.

17.03.2023 10:00
Rachel Zegler Foto:
Herečka Rachel Zegler na premietaní filmu Shazam! Hnev bohov v Ríme, oblečená v saténových šatách Fendi.
debata

Reč je o filme Shazam! Hnev bohov, pokračovaní príbehu o Billym Batsonovi a jeho súrodencoch z pestúnskej rodiny, ktorí sa dokážu premeniť na superhrdinské alter egá a bojovať so zloduchmi či neprávosťami. Tentoraz tvorcovia do príbehu pridali bohov – konkrétne tri sestry, bohyne, v ktorých čele stojí držiteľka Oscara Helen Mirren a ktoré sa nevedia zmieriť s tým, že nadpozemskú moc im vzali smrteľníci.

Anna Geislerová (vľavo) a Dana Droppová Čítajte viac Rozšafná Geislerová si trúfla na poriadne podpätky. Vica Kerekes ako magnet pražskej premiéry: Čo si to obliekla?

Jednou z tria sestier a hrdinkou filmu je aj herečka Rachel Zegler, ktorú si diváci môžu pamätať z muzikálu West Side Story. Svojím výkonom doslova ohúrila kritikov, ale aj publikum v kinách. Teraz prichádza v úplne inej úlohe.

Herečka Meagan Good.
Herec Zachary Levi si znovu vo filme Shazam!...
+8Herečka Lucy Liu na slávnostnej premiére.

Zegler pritom nedávno veľmi úprimne odpovedala aj na otázku, prečo vlastne nakrúcala film z komiksového univerza. „Potrebovala som prácu. Myslím to úplne vážne,“ vyhlásila herečka, ktorej odpoveď okamžite nadchla užívateľov TikToku a za pár hodín mala státisíce videní a zdieľaní. „Konečne niekto, kto tu je úprimný,“ chválil pôvabnú tmavovlásku na sociálnych sieťach.

zväčšiť Herečka Rachel Zegler v kreácii Elie Saab Haute... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Rachel Zegler Herečka Rachel Zegler v kreácii Elie Saab Haute Couture.

Rachel však tiež svoje slová vysvetlila detailnejšie, že sa ocitla uprostred pandémie bez práce. Mala už za sebou nakrúcanie muzikálu West Side Story, no jeho tvorcovia čakali s premiérou a ona zase čakala na prácu a nemohla zohnať žiadnu ponuku. „Som fakt šťastná, že som dostala túto prácu. Našla som si niekoľko najlepších priateľov pri tejto práci a tiež absolútne zbožňujem tento film. Takže som nadšená,“ komentovala pre portál The Hollywood Reporter.

Rachel Zegler má spoločne so svojimi kolegami, medzi ktorými je tiež hlavný predstaviteľ Zachary Levi, herečka Lucy Liu či Meagan Good a tínedžerskí herci filmu už za sebou niekoľko premiér. Pár dní pred oficiálnou slovenskou sa konala aj tá americká. Tam sa pôvabná tmavovláska objavila v kreácii Elie Saab Haute Couture. Pár dní predtým na londýnskej premiére bola očarujúca v kreácii Dior a na rímskej premiére ju obliekol domáci rímsky ateliér Fendi.

Film Shazam! Hnev bohov bude uvedený v kinách so slovenským dabingom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #premiéra #Shazam #Rachel Zegler

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....