Schindlerová s partnerom na premiére: Pozrite sa, ako žiari! Očarila aj česká herečka a bavil sympaťák Prachař

Až o týždeň príde do slovenských kín nový český film Buď chlap!. Jeho premiéru však absolvovali tvorcovia a hlavné hviezdy v Bratislave už v stredu podvečer.

17.03.2023 08:25 , aktualizované: 19:07
debata (1)
Česká herečka Tereza Ramba stvárnila vo filme... Foto: Be Well Media
Tereza Ramba Česká herečka Tereza Ramba stvárnila vo filme Buď chlap! hlavnú ženskú rolu.

Úsmevný príbeh, o réžiu aj scenár ktorého sa postaral Michal Samir, zavedie diváka do majestátnych Vysokých Tatier, kde sa Jakub Prachař alias fotograf Pavel snaží na náročnom kurze dospieť a stať sa skutočným chlapom. „Film je postavený na tom, že sa v ňom náš hlavný hrdina stratí. A keďže v Česku sa stratiť nedá, pretože kamkoľvek pôjdete, po polhodine sa nájdete, rozhodli sme sa snímku nakrútiť u našich slovenských bratov v Tatrách,“ vysvetlil pre médiá režisér.

Jana Plodková Čítajte viac Hviezdy hitu Iveta Germáni a Ferencová na Českých levoch boli za absolútne divy! Najlepšie oblečená? Táto česká herečka...

Herec Jakub Prachař, dobre známy porotca zo šou Česko Slovensko má talent, si vraj nakrúcanie v Tatrách užil. Navštevoval ich vraj už ako malý chlapec, do slovenských veľhor ho brávala babička. "Cestovala tam na liečenie s prieduškami, takže si to tam pamätám. A potom som sa na školskom výlete opil borovičkou, takže odvtedy borovičku nepijem,“ zaspomínal si s humorom.

Česká herečka Tereza Ramba stvárnila vo filme...
Speváčka Martina Schindlerová na filmovej...
+22Premiéra filmovej novinky Buď chlap! mala v...

Súčasťou českej delegácie bola aj pôvabná herečka Tereza Ramba, kedysi Voříšková, ktorá si zaspomínala aj na nakrúcanie so živými zvieratami. „Mali sme tam orla a ten nám hneď v prvý deň uletel. Tak sme ho zhruba trištvrte dňa museli hľadať a poviem vám, hľadať trénovaného orla u vás v Tatrách nie je úplne jednoduché,“ komentovala Ramba, ktorá stihla v stredu navštíviť aj redakciu Pravdy. Náš videorozhovor pre reláciu Ide o nás si môžete pozrieť už počas nasledujúcich dní.

Video

VIDEO: Herečka Tereza Ramba, jedna z najpopulárnejších českých herečiek sa vracia v komédii Buď chlap!. Hovorili sme o filme, rodine, o manželovi, ale aj o tom, ako podľa Terezy vyzerajú správni chlapi. Prezradila, akú psychohygienu dodržiava, aby jej herectvo neliezlo príliš do hlavy a prečo kývla na film o alkoholičke, ktorý vraj pôvodne kvôli deťom nechcela robiť.

Okrem tvorcov a hercov filmu, medzi ktorými sa objavila tiež producentka Monika Schwarcz či herec Filip Novák, sa na slávnostnej premiére v jednom z bratislavských kín zúčastnili aj mnohé známe tváre. Prišla napríklad herečka Kristína Tormová, topmodelka Barbora Brušková, moderátorka Karin Majtánová či MISS Slovensko 2007, modelka a podnikateľka Veronika Vágnerová s kamarátkou a svojou predchodkyňou Evou Verešovou.

626661303 Čítajte viac Úplne nahá, v rozkroku žehlička! Česká herečka odmietala nahotu, no Svěrákovi sa nevraví nie

Záujem fotografov však vyvolala aj speváčka Martina Schindlerová. Hoci s partnerom Marcelom, s ktorým tvorí pár už bezmála rok, sa v spoločnosti už ukázala. Ich spoločný príchod aj pózovanie pred objektívmi je pre fotografov stále s príchuťou „exkluzivity“. V minulosti Schindlerová totiž svoje súkromie úzkostlivo strážila a do spoločnosti chodila menej a väčšinou len sama.

zväčšiť Speváčka Martina Schindlerová na filmovej... Foto: Be Well Media
Martina Schindlerová, Marcel Boris Speváčka Martina Schindlerová na filmovej premiére novinky Buď chlap!. Prišla aj so svojím "chlapom" Marcelom Borisom.

Po boku svojho partnera pôsobí bývalá účastníčka speváckej šou Superstar veľmi spokojne. Počas celého večera jej nemizol úsmev z tváre a užívala si príjemné „rande“ v kine.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #partner #Jakub Prachař #Martina Schindlerová #Tereza Ramba #Buď chlap!

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...