Na filmovom večere roka vďaka slávnemu priezvisku? Nie, krásna dcéra slávneho rockera má už vlastných triumfov dosť

Dostať pozvánku na jeden z najprestížnejších filmových večerov roka je priam nemožné, ale jej sa to podarilo. Zafungovala vari slávne priezvisko?

18.03.2023 00:00
Jessica Springsteen Foto: ,
Jessica Springsteen na vyhlásení cien Americkej filmovej akadémie.
debata

Niekto by si to mohol v prípade Jessicy Springsteenovej, ktorá sa objavila na nedeľňajšom vyhlásení cien Americkej filmovej akadémie (Oscarov), myslieť. Dcéra slávneho amerického hudobníka a speváka Bruca Springsteena však rozhodne nepatrí do zoznamu takzvaných „nepo-babies“ – teda detí, ktoré využívajú slávny pôvod a meno na to, aby sami uspeli v oblastiach šoubiznisu.

Salma Hayek Čítajte viac Tie vyrástli! Hayekovej dcéra už oslňuje na červenom koberci a kto je tento mladý fešák? Aha, zdedil šarm po tatkovi

Tridsaťjedenročná Jessica, ktorej mamou je gitaristka a skladateľka Patti Scialfa, sa už od útleho veku venovala jazde na koni. Začala ako štvorročná a postupne sa objavovali prvé úspechy. Aj vďaka nim sa mohla zúčastniť na rôznych svetových súťažiach, dokonca bola na jednej olympiáde (v roku 2020), kde reprezentovala rodnú Ameriku v tímovej jazde na koni.

zväčšiť Hudobník Bruce Springsteen a jeho manželka... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Bruce Springsteen a jeho manželka Patti Scialfa Hudobník Bruce Springsteen a jeho manželka Patti Scialfa po predstavení Springsteen On Broadway v New Yorku.

Príťažlivá hnedovláska však neunikla ani pozornému oku módneho sveta. Objavila sa v niekoľkých reklamách a pred časom sa tiež stala oficiálnou ambasádorkou značky Gucci a jej kolekcie doplnkov na jazdenie.

Na červenom koberci 95. ročníka Oscarov sa Jessica Springsteen neobjavila ani ako garde známeho otca, ani ako garde niekoho ďalšieho. Hoci na internete sa strhli aj debaty o tom, ako je možné, že na tento večer dostala pozvánku.

Salma Hayek Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatná Berry, trblietavá sexy Salma aj nežná kráľovná Oscarov Yeoh - tu je 100 záberov oscarovej módy

Vysvetlila to však samotná „slečna Springsteenová“. Za jej účasť môže jeden zo sponzorov eventu, s ktorým kráska tiež spolupracuje. Ide o výrobcu luxusných hodiniek Rolex. „Vďaka za úžasný oscarový víkend,“ napísala k sérii záberov pôvabná športovkyňa na svojej sociálnej sieti. Spoločnosť jej robila dobrá kamarátka Katharine Krieger.

Ak ste náhodou zmeškali oscarovú galériu počas uplynulých dní, určite stojí za to vrátiť sa k nej. Okrem Jessicy Springsteenovej v nej nájdete ďalších viac ako sto fotografií.

Herečka Michelle Williams (v kreácii Chanel...
Herečka Michelle Yeoh prišla v kreácii...
Modelka a aktivistka Adwoa Aboah v kreácii...
Herečka Sharon Stone na párty magazínu Vanity...
+52Nicky Hilton Rothschild na párty Vanity Fair...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Oscar #Bruce Springsteen #Jessica Springsteen

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...