Písal si vraj s inými ženami, s manželkou predvádzajú hotovú idylku. Pred objektívmi ako hrdličky

Minulý rok koncom leta povesť známeho amerického speváka Adama Levina naštrbili tvrdenia, že vraj nie je až takým milujúcim manželom, ako by sa mohlo zdať.

20.03.2023 10:00
Adam Levine, Behati Prinsloo Foto: ,
Spevák Adam Levine a jeho manželka Behati Prinsloo na akcii An Unforgettable Evening.
debata

Prihlásila sa dáma, ktorej vraj líder formácie Maroon 5 posielal správy, aj s chúlostivejším obsahom. Potom pribudli ďalšie. Manželka známeho rockera, topmodelka Behati Prinsloo bola v tom čase tehotná s ich tretím dieťaťom a ku kauze sa nevyjadrovala. Neurobil tak ani Levine a keďže sa tvrdenia nepotvrdili, škandál rýchlo spľasol.

Spevák Adam Levine a jeho manželka Behati...
Herečka Sharon Stone si odnášala domov cenu...
+4Herečka a tanečnica Julianne Hough na podujatí...

Pred pár dňami sa manželský párik objavil na prvom spoločenskom evente od vypuknutia kauzy, ale aj od pôrodu tretieho potomka. Stalo sa tak na párty Vanity Fair po Oscaroch. Dvojica pôsobila spokojne, najmä príťažlivá Behati, rodáčka z Namíbie, mala na tvári takmer permanentný úsmev a ochotne aj s manželom pózovali fotografom.

zväčšiť Spevák Adam Levine a jeho manželka Behati... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Adam Levine a jeho manželka Behati Prinsloo Spevák Adam Levine a jeho manželka Behati Prinsloo na párty magazínu Vanity Fair.

Situácia sa potom zopakovala o pár dní neskôr, keď sa partneri objavili aj na akcii An Unforgettable Evening, venovanej projektom na podporu prevencie rakoviny prsníka. Ich vzájomné iskrenie a nežnosti boli neprehliadnuteľné.

Ramona Agruma a Rebel Wilson Čítajte viac Zásnuby oslávili bozkom na najslávnejšom žúre roka: Zamilovaná Wilson s priateľkou nemôžu vyzerať šťastnejšie

Zdá sa teda, že kríza (ak nejaká vôbec bola), je zažehnaná a Behati s Adamom môžu znovu ašpirovať na jeden z najobľúbenejších párikov amerického šoubiznisu. V galériách si pozrite hviezde páry na oscarovom ceremoniáli, ale tiež celebrity na charitatívnom evente. Okrem Levinovcov dorazila aj Sharon Stone, Julianne Hough či iná zamilovaná herečka.

Modelka a aktivistka Adwoa Aboah v kreácii...
Herečka Sharon Stone na párty magazínu Vanity...
+52Nicky Hilton Rothschild na párty Vanity Fair...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Adam Levine #pár #Behati Prinsloo #idylka

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...