Ďalší triumf na červenom koberci: Sharon Stone zatieni aj o polovicu mladšie. Jej forma a štýl berú dych

Na nedávnej párty roka bola jednou z dám, ktorá absolútne triumfovala svojím vzhľadom aj výberom šiat. Herečke Sharon Stoneovej sa to podarilo aj o pár dní neskôr. Ale nielen to...

19.03.2023 07:25
debata
Herečka Sharon Stone si odnášala domov cenu... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Sharon Stone Herečka Sharon Stone si odnášala domov cenu Courage Award.

Americká filmová diva, ktorú najviac preslávili úlohy vo filmoch Základný inštinkt a Kasíno, sa vo štvrtok večer objavila na podujatí An Unforgettable Evening, na ktorom nebola úplnou náhodou. Ba čo viac, bola jeho hlavnou hviezdou.

Sharon Stone Čítajte viac Sánky dolu: 65-ročná Sharon Stone na párty po Oscaroch uchvátila. Večer patril aj Češke so slávnym dekoltom

Šesťdesiatšty­riročnú Stoneovú ocenili cenou Courage Award za jej prínos v rámci pomoci organizáciám a šíreniu povedomia o prevencii rakoviny prsníka. Plavovláska, ktorá sa roky angažuje vo viacerých projektoch, si prišla trofej prevziať osobne a, samozrejme, ponúkla aj svoj veľkolepý štýl na podobných podujatiach.

Spevák Adam Levine a jeho manželka Behati...
Herečka Sharon Stone si odnášala domov cenu...
+4Herečka a tanečnica Julianne Hough na podujatí...

Hoci v civile sa Sharon Stone často objavuje nenalíčená, v ležérnych kúskoch, keď príde na podobné akcie, ide do toho na stodvadsať percent. Tentoraz stavila na model šiat olivovo-zelenej farby, ktoré v sebe niesli jemný lesk a časť bola zdobená krištáľmi. Hviezda doplnila look ležérne uhladenými vlasmi a bezchybným líčením. Výsledok – aj vzhľadom na jej „dôchodkový“ vek je skutočne očarujúci.

zväčšiť Herečka Sharon Stone na párty magazínu Vanity... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Sharon Stone Herečka Sharon Stone na párty magazínu Vanity Fair vyzerala očarujúco.

Stone sa len nedávno v rozhovore priznala k zážitkom, ktoré ju ťažili v čase rozvodu s jej ex-manželom Philom Bronsteinom. Vtedy vraj prišla o zverenie starostlivosti syna Roana preto, lebo sudcovi sa zdalo, že nebude dobrou matkou, lebo hrala v erotickom filme. Hoci syna dostal do primárnej starostlivosti Bronstein, ten si neskôr našiel cestu späť k mame a o niekoľko rokov neskôr sa k nej presťahoval. Sharon Stone je mamou troch adoptívnych synov.

Modelka a aktivistka Adwoa Aboah v kreácii...
Herečka Sharon Stone na párty magazínu Vanity...
+52Nicky Hilton Rothschild na párty Vanity Fair...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #Sharon Stone #cena #vzhľad #rakovina prsníka

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...