Prichádza, pani veliteľka! Princezná Kate s Williamom žúrovali s armádou. Pivo v ruke a tie úsmevy, sú ako pubertiaci

Oficiálna návšteva príslušníkov armády sa niesla aj v pomerne neoficiálnej atmosfére. Britská princezná Kate s manželom Williamom zabávali aj vojakov.

19.03.2023 10:30
princezná Kate, princ William Foto: ,
Princezná Kate aj s manželom princom Williamom navštívili príslušníkov írskych gárd v priestoroch Mons Barracks, v Aldershote, aby spoločne s vojakmi oslávili St. Patrick Day.
debata (5)

Ešte v piatok popoludní navštívili členovia britskej kráľovskej rodiny príslušníkov írskych gárd a ich rodiny v priestoroch Mons Barracks v Aldershote. Urobili tak pri príležitosti osláv sviatku St. Patrick's Day a vôbec prvýkrát s titulmi princa a princeznej.

princ George Čítajte viac Harryho slová o Georgeovi a Charlotte sú plné emócií. Svoje plány však ako ich strýko neuskutočnil

Zatiaľ čo úvod návštevy sa niesol v pomerne oficiálnom duchu, jej pokračovanie už (aspoň z fotografií) pôsobí veľmi uvoľnene. Kate aj s Williamom nestrácali úsmev z tváre a ich pohľady jeden na druhého pôsobili doslova iskrivo.

Princezná Kate z Walesu sa objavila na oslavách...
Princezná Kate aj s manželom princom Williamom...
+7Princ William, princ z Walesu sa v dobrej...

Podobnú chémiu si už médiá a verejnosť uvedomili pred časom, keď sa dvojica objavila na vyhlásení cien BAFTA a Kate dokonca manžela potľapkala po zadku. „Vyzerajú ako zaľúbení tínedžeri. Zdá sa, že zažívajú nové medové týždne,“ písali aj užívatelia na internete.

zväčšiť Princ William a princezná Kate,  princ a... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Princ William a princezná Kate, princ a princezná z Walesu Princ William a princezná Kate, princ a princezná z Walesu sa v dobrej nálade zabaváli s príslušníkmi armády a ich rodinami počas návštevy Mons Barracks v Aldershote. Stalo sa tak pri príležitosti osláv sviatku St. Patrick's Day.

Počas návštevy vojenskej základne si manželská dvojica dala aj poriadny pohár tmavého piva a družne diskutovali a konverzovali s vojakmi a ich rodinami.

kate koláž Čítajte viac Dve podoby Kate nemohli byť rozdielnejšie. Čo poviete na princeznú-vojačku?

Pre princeznú Kate bola piatková návšteva o to výnimočnejšia, že má už niekoľko týždňov titul veliteľky írskych gárd. Titulu sa vzdal jej manžel a prevzala ho ona, zatiaľ čo princ William sa ujal podobnej úlohy pre waleské gardy.

zväčšiť Princ William a princezná Kate, princ a... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Princ William a princezná Kate, princ a princezná z Walesu Princ William a princezná Kate, princ a princezná z Walesu si zapózovali na spoločnej fotografii s vojakmi. Táto momentka je priam rozkošná.

Mama troch detí, samozrejme, nesklamala ani na módnom poli. Aj vzhľadom na oslavy najväčšieho írskeho sviatku volila odev v zelenkavom tóne. Šatokabát Catherine Walker doplnila klobúčikom s plisovanými aplikáciami a lodičkami rovnakej farby. Šaty si ozdobila vetvičkou ďateliny, zatiaľ čo princ mal symbol Írska na čiapke.

Video

VIDEO: Herečka Tereza Ramba, jedna z najpopulárnejších českých herečiek sa vracia v komédii Buď chlap!. Hovorili sme o filme, rodine, o manželovi, ale aj o tom, ako podľa Terezy vyzerajú správni chlapi. Prezradila, akú psychohygienu dodržiava, aby jej herectvo neliezlo príliš do hlavy a prečo kývla na film o alkoholičke, ktorý vraj pôvodne kvôli deťom nechcela robiť.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #vojaci #oslavy #veliteľ #princezná Kate

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...