Plážová kráľovná ako ju nepoznáte? Mini bikiny vymenila za... fíha, aj ako dáma v červenom očarí

Preslávilo ju účinkovanie v sledovanej reality šou a tiež zábery z pláže. Na tých spája príjemné s užitočným. Autorka niekoľkých kolekcií plaviek ich totiž predvádza na svojom príťažlivom tele.

20.03.2023 12:00
Kimberley Garner Foto:
Modelka a niekdajšia hviezda reality-šou Made in Chelsea Kimberley Garner na zábere z Francúzskej riviéry.
debata

Britka Kimberley Garner sa však pred pár dňami v Londýne objavila trochu inak, než ju pozná väčšina jej fanúšikov a sledovateľov na sociálnych sieťach. Kráska dorazila na filmovú premiéru novinky Marlowe a tam to, samozrejme, v plavkách nešlo.

Sharon Stone Čítajte viac Ďalší triumf na červenom koberci: Sharon Stone zatieni aj o polovicu mladšie. Jej forma a štýl berú dych

Blondínka zvolila nohavicový kostým vo výraznej červenej farbe, takže jej prítomnosť neunikla asi naozaj nikomu. Ukážkovo strihaný, sedel ako uliaty a prídavok sexepílu zabezpečil fakt, že Kimberley si model obliekla na nahé telo. Zaradila sa medzi najpríťažlivejšie, ale zároveň aj najelegantnejšie dámy minulotýždňovej premiéry.

Speváčka Tallia Storm na premiére filmu Marlowe...
Herec Liam Neeson stvárnil hlavnú rolu vo filme...
+4Sarah Ferguson na premiére filmu Marlowe.

Na nej sa objavila aj ďalšia známa sexi blondínka – speváčka Tallia Storm, ktorá sa pre zmenu predvádzala v elastických čiernych šatách s hlbokým výstrihom (foto v galérii). Kto však chýbal, bola herečka Diane Kruger – vo filme Marlowe si zahrala, no na londýnsku premiéru nedorazila.

zväčšiť Modelka a dizajnérka plaviek Kimberley Garner... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Kimberley Garner Modelka a dizajnérka plaviek Kimberley Garner na premiére filmu Marlowe v Londýne.

Hlavnou hviezdou novej snímky od režiséra Neila Jordana je však veterán Liam Neeson, ktorý sa ani vo veku 70 rokov nevzdáva akčného a krimi žánru, kde má stále v scenári aj pár akčnejších a fyzicky náročnejších scén. Galériu z premiéry si pozrite vyššie, trailer na film, ktorýmal exkluzívne uvedenie v kinách, no čoskoro sa objaví aj na streamovacích platformách, nájdete dolu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #červená #Liam Neeson #Kimberley Garner

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...