Adam Sandler je 25 rokov verný jedinej žene. Do Paríža však nevzal iba ju, pozrite sa na jeho pôvabné dcéry

Jeho vzťah patrí v nestálom hollywoodskom svete medzi najstabilnejšie. Pre herca Adama Sandlera je rodina základ.

21.03.2023 11:00
Adam Sandler a jeho manželka Jackie Sandler Foto: ,
Laureát ceny Marka Twaina Adam Sandler a jeho manželka Jackie Sandler na slávnostnom ceremoniáli Mark Twain Prize for American Humor.
debata

Potvrdil to aj na nedávnej návšteve Francúzska, keď v Paríži premiéroval svoju filmovú novinku – pokračovanie úspešnej akčnej komédie Murder Mystery s herečkou Jennifer Anistonovou. Hlavné hviezdy filmu ponúkli objektívom, čo bolo treba – usmiate tváre, spoločné zábery, pár rozhovorov. Potom však už 56-ročný herec zamieril späť za „svojimi ženami“.

aniston Čítajte viac Vysvietená Eiffelovka a pod ňou žiaril miláčik Ameriky. Aniston je späť aj s filmovým manželom

Do metropoly Francúzska pricestovala s komikom jeho manželka Jackie, s ktorou tvoria pár už viac ako štvrťstoročie. Dvojica sa zosobášila v roku 2003 a tak ich tento rok čaká oslava 20. výročia svadby, spoločný vzťah mali však už niekoľko rokov pred spoločným áno pred oltárom.

 Jennifer Aniston na premiére filmu "Murder...
Zľava: Adam Sandler so svojimi dcérami Sunny...
+3Zľava: Adam Sandler a jeho dcéry na premiére...

Ich lásku spečatili aj dve ratolesti – dcéry Sunny a Sadie, ktoré na slávnostnej premiére v Paríži minulý týždeň nechýbali. Slávny herec v spoločnosti svojej rodiny vyzeral nadmieru spokojne a trio dám, ktoré doplnila aj kamarátka staršej z jeho dvoch dcér, si zapózovalo pri malebnom obraze parížskej panorámy.

zväčšiť Zľava: Adam Sandler so svojimi dcérami Sunny... Foto: SITA/AP, Lewis Joly
adam sandler Zľava: Adam Sandler so svojimi dcérami Sunny Sandlerovou a Sadie Madison Sandlerovou, kamarátkou jednej z nich a manželkou Jackie Sandlerovou na premiére filmu "Murder Mystery 2" v Paríži.

Po štvrtkovej európskej premiére si to však Sandlerovci znovu namierili späť do rodnej Ameriky a dôvody boli tentoraz azda ešte dôležitejšie ako nová premiéra. Päťdesiatšesťroč­ného Sandlera počas uplynulého víkendu ocenili cenou Marka Twaina za jeho prínos v rámci humoru a komédiálnych projektov.

Na galavečer prišli mnohé známe osobnosti a herca podporili aj jeho dlhoročné kamarátky a kolegyne, okrem Jennifer Anistonovej aj Drew Barrymore.

zväčšiť Herečky Jennifer Aniston (vľavo) a Drew... Foto: SITA/AP, Kevin Wolf
Jennifer Aniston (vľavo) a Drew Barrymore Herečky Jennifer Aniston (vľavo) a Drew Barrymore aplaudovali kolegovi Adamovi Sandlerovi pri zisku ceny Mark Twain Prize.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #dcéra #žena #Adam Sandler #Mark Twain

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...