Spomienka na mŕtveho kolegu: Hviezdy Johna Wicka nezabudli, zo slov Keanu Reevesa sa tlačia slzy do očí

Len pár dní po nečakanom úmrtí jedného z hercov filmovej série John Wick sa konala premiéra filmu v Los Angeles.

23.03.2023 00:55
Keanu Reeves Foto: ,
Herec Keanu Reeves na slávnostnej premiére filmu John Wick: Chapter 4.
debata (1)

Na premietaní jednej z najúspešnejších akčných sérií posledných rokov, v ktorej hlavnú rolu stvárnil Keanu Reeves, nechýbali takmer všetci hlavní protagonisti štvrtého filmu. Jeden z nich však zostal už len na plagátoch. Herec Lance Reddick, ktorý zomrel v piatok 17. marca 2023 vo veku 60 rokov, však nezostal zabudnutý.

„Myslím si, že to bolo pravdepodobne zakaždým, keď vstúpil do miestnosti. Vždy bolo špeciálne byť v jeho prítomnosti,“ uviedol Keanu Reeves pred mikrofónom jedného z novinárov.

zväčšiť Plagát herca Lancea Reddicka - herca z filmovej... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Lance Reddick Plagát herca Lancea Reddicka - herca z filmovej série John Wick na slávnostnej premiére štvrtého filmu John Wick.

„Lance bol špeciálny človek, špeciálny umelec a mal v sebe toľko grácie, dôstojnosti, toľko vášne pre život, ale aj pre jeho prácu. Len byť v jeho prítomnosti, mať šancu pracovať s ním denne – každý deň bol špeciálne,“ doplnil ešte 58-ročný herec, ktorý vyzeral sám pohnutý stratou svojho filmového kolegu.

Lance Reddick Čítajte viac Náhla a prekvapivá smrť! Hviezda série John Wick je mŕtva, recepčný z hotela zabijakov umrel vo veku 60 rokov

Ako uviedla rodina a mediálny zástupca herca, Lance Reddick, ktorý v sérii John Wick stvárňoval manažéra hotela zabijakov, umrel prirodzenou smrťou. Žiadne ďalšie detaily však už nezverejnili.

Štvrtý film zo série John Wick príde čoskoro aj do slovenských kín a okrem hercov Reevesa, zosnulého Reddicka sa v ňom opäť vráti aj Laurence Fishburne či Ian McShane. Nováčikmi sú Scott Adkins, Bill Skarsgard alebo Rina Sawayama. Pozrite si viac z premiéry v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...