Najsexi fanúšička v hľadisku? Predsa slovenská snúbenica! Cimarrovi držala palce zvodná Gregušová - aha, ako žiarila

Tvoria pár už bezmála päť rokov a sú šťastnými rodičmi dcérky. V nedeľu večer držala pôvabná Slovenka palce svojmu kubánskemu snúbencovi.

22.03.2023 00:00
Bývalá finalistka súťaže Miss Slovensko... Foto:
Bývalá finalistka súťaže Miss Slovensko Bronislava Gregušová.
debata

Áno, reč je, samozrejme, o bývalej misske Bronislave Gregušovej – životnej partnerke kubánskeho herca a aktuálne aj jedného z účastníkov tanečnej šou Let's Dance. Po týždňovej pauze, keď jej to zmarili pracovné aj rodinné povinnosti, sa v uplynulú nedeľu Bronislava znovu posadila do hľadiska, aby povzbudzovala tancujúceho Cimarra.

Mario Cimarro a Vanesa Indrová Čítajte viac OBRAZOM: Poriadne rozvášnený Cimarro aj šialený výraz Autnera. Top okamihy z filmového Let's Dance

„Dnes som konečne znovu mohla podporiť môjho chlapa. Mario Cimmaro, love you,“ zanechala odkaz pod záberom z nedeľňajšieho backstage v tanečnej šou Let's Dance Gregušová.

Bývalá finalistka súťaže Miss Slovensko...
Moderátorka šou Let´s Dance Lucia Hlaváčková v...
+17Zľava: Moderátorka Diana Hágerová, modelka...

Pôvabná misska na seba strhla pozornosť aj outfitom. Obliekla si šortky s topom prekríženým na prsiach a vysoké čižmy. „Všetci sa ma budete pýtať na outfit, tak odpoviem dopredu. Opäť ďakujem mojej Jane Jurčenko,“ odkázala tiež mamička dcérky Briany, ktorú priviedla na svet minulý rok koncom leta.

zväčšiť Mario Cimarro a Vanesa Indrová v 3. kole... Foto: Markíza
Mario Cimarro a Vanesa Indrová Mario Cimarro a Vanesa Indrová v 3. kole Let's Dance.

Hviezda telenovely Skrytá vášeň a Gregušovej životný partner Cimarro má za sebou pomerne turbulentné posledné dni. Dôvodom bolo, že jeho tanečnica Vanda Poláková musela v šou skončiť. Nakazila sa koronavírusom a pre neustále tréningy, ale tiež kontakt s celým štábom a ďalšími účinkujúcimi sa rozhodla pre odstúpenie. Nahradila ju Vanesa Indrová, ktorú si diváci pamätajú ako tanečnú partnerku Fera Joka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bee (@bronigregus)

Samozrejme, zohrávať sa na tanečnom parkete s novou partnerkou nie je určite jednoduché. Cimarro, ktorý zatiaľ odoláva vyradeniu, to však ustál. V treťom, filmovom kole sa dočkal relatívne slušného hodnotenia poroty.

Video

VIDEO: Štylistka Zuzana Kanisová oblieka tváre Let's Dance – porotcov aj moderátorov. Čo všetko prezradila o tohtoročnej sérii tanečnej šou, ale tiež o svojich pracovných skúsenostiach alebo o tom, kto sa oblieka náročnejšie? Pozrite si v našom rozhovore.

Richard Autner a Dominika Rošková  v 3. kole...
Vratko Sirági a Anna Riebauerová  v 3. kole...
+7Jana Kovalčíková a Vilém Šír v 3. kole Let's...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #láska #Slovenka #Mario Cimarro #Bronislava Gregušová

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....