Demi Moore si trúfla na poriadne sexy šaty, na túto dámu však nemá... Ťahá jej na 50, vystačila si s kryštálmi na nahom tele

Zdá sa, že s pribúdajúcim vekom pribúda aj dámam v Hollywoode odvaha. Dôkazom bol aj galavečer Fashion Trust US Awards, ktorí zaplnili mnohé hviezdy.

22.03.2023 10:00
Demi Moore Foto: ,
Americká herečka Demi Moore stavila na výraznú zelenú farbu a sexi šaty Fendi.
debata (5)

Na vyhlásenie módnych cien dorazili tváre zo sveta filmu, hudby či modelingu. Nechýbali začínajúce hviezdy, ale aj veteránky, ktoré sa už v brandži pohybujú nejaký ten piatok. Do druhej skupiny nepochybne patrí aj herečka Demi Moore, jedna z najznámejších herečiek svojej generácie.

People Britney Spears Čítajte viac Nahá a zbožňovaná: Britney prezradila, ktorú jej vyzlečenú fotku klikali ľudia najviac. Bolo to veľké číslo aj na mňa

Iba pred pár dňami sa Moore zúčastnila na oslave 68. narodenín svojho ex-manžela Bruca Willisa, ktorý bojuje s vážnou chorobu. Teraz sa vybrala s dcérou Scout Willis na akciu, kde bola v hlavnej úlohe móda, extravagancia či sexepíl. A Demi nesklamala. Šesťdesiatnička s dlhou hrivou čiernych hustých vlasov stavila na ostrozelený model šiat Givenchy, z dvoch tenučkých vrstiev látky, ktorý doplnila čiernym masívnym kožuchom.

Herečka Lucy Hale na podujatí Fashion Trust...
Paris Jackson pózuje fotografom na podujatí.
+37Herečka Kate Beckinsale na podujatí Fashion...

Nedalo sa prehliadnuť, že aj napriek dvom vrstvám látky boli šaty veľmi odhaľujúce a obkresľovali krivky pod nimi. Moore si však zjavne z toho ťažkú hlavu nerobila. A ani nemala dôvod, vyzerala naozaj sexy a pritom patrične „štýlovo“.

zväčšiť Herečka Kate Beckinsale na podujatí Fashion... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Kate Beckinsale Herečka Kate Beckinsale na podujatí Fashion Trust U.S. Awards, ktoré sa konalo v Los Angeles.

Ani hviezda filmov Duch či Charlieho anjeli však nemohla konkurovať inej známej hviezde – herečke Kate Beckinsaleovej, ktorá tento rok oslavuje okrúhlu 50-ku. Britka sa pred objektívy fotografov postavila v ohurujúcich šatách s prepracovanou výšivkou z kryštálov a flitrov.

Demi Moore Čítajte viac Demi Moore skrátka nestarne, zaľúbená Cher sa smeje šťastím a táto sexy Britka... na šou Versace nemal kratšie šaty nik

Ani v jej prípade sa však nedal prehliadnuť fakt odvahy, s akou sa kráska prezentovala. Trblietavý dezén šiat bol totiž tvorený na transparentnom podklade a pod ním nemala hrdinka série Underworld vôbec nič. Intímne partie len rafinovane zakrývala výšivka a lesk.

Video

VIDEO: Demi Moore ako poriadne sexy 60-nička na červenom koberci.

Na akciu v Los Angeles dorazilo však niekoľko desiatok známych žien, medzi nimi napríklad tiež Olivia Wilde, Heidi Klum, Ciara či zástupkyne mladšej generácie Charlotte Lawrence a Kiernan Shipka. Všetky nájdete v našej bohatej galérii.

Video

VIDEO: Kate Beckinsale na červenom koberci v „nahých“ šatách.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #odvaha #Demi Moore #priehľadné šaty #Kate Beckinsale #Fashion Trust

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...