Chcete filmovú hviezdu, dostanete ufrflaného Hugha Granta... ale zamilujete si ho, vraví slávna herečka

Aj herec Hugh Grant je členom hereckého osadenstva nového filmu Dungeons & Dragons, ktorý nakrútili podľa známej počítačovej hry. Na londýnskej premiére filmu nemohol chýbať.

24.03.2023 10:11
Hugh Grant a jeho partnerka Anna Eberstein Foto: ,
Herec Hugh Grant a jeho partnerka Anna Eberstein prišli na premiéru v dobrej nálade.
debata

Čo udrelo novinárom a fotografom do očí takmer hneď, však bola dobrá nálada a srdečnosť, s akou niekdajší hrdina romantických komédií dorazil na červený koberec. Grant, známy napríklad z hitov Štyri svadby a jeden pohreb či Notting Hill, sa postavil pred objektívy so širokým úsmevom a dokonca vyzeral byť v dobrej nálade aj vo chvíli, keď ho mladší kolegovia poprosili, aby si s nimi urobil selfie.

95th Academy Awards - Arrivals Čítajte viac Najhoršie oscarové interview? Bavil si sa? Takmer... odvetil Hugh Grant slávnej kráske, prevrátil očami a zmizol

Toto naladenie komentovali aj užívatelia na internete. Dôvodom bolo pochopiteľne nedávne oscarové interview, pri ktorom herec odpovedal na otázky modelky a reportérky Ashley Grahamovej. A jeho odpovede boli podľa mnohých drzé a nepríjemné.

Herec Hugh Grant a jeho partnerka Anna...
Herec Rege-Jean Page na britskej premiére filmu...
+6Herec Kumail Nanjiani pózuje fotografom.

Tak, ako sa odrazu objavila veľká skupina kritikov 62-ročného herca z Veľkej Británie, sformovala sa aj skupina, ktorá ho bránila a bráni. V nej sa objavila aj jeho bývalá kolegyňa – herečka Drew Barrymore, s ktorou si spolu zahrali vo filme.

zväčšiť Zľava: Herci Hugh Grant, Justice Smith, Chris... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Dungeons and Dragons Zľava: Herci Hugh Grant, Justice Smith, Chris Pine, Michelle Rodriguez, Rege-Jean Page, Sophia Lillis a Daisy Head na slávnostnej premiére Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves.

„Ak poznáte dobre Hugha, viete, že toto je spôsob, ako vám ukazuje, že vás má rád,“ uviedla vo svojej talk-šou herečka a moderátorka. „Máte pocit, že máte pred sebou túto šarmantnú filmovú hviezdu a potom dostanete ufrflaného Hugha Granta. A potom si ufrflaného Hugha zamilujete,“ opísala svoj názor herečka. Aj mnohí fanúšikovia či komentátori z „tábora Hugh“ tvrdia, že herec bol len sám sebou a navyše veľmi britský a že na jeho rozhovore (viac čítajte o ňom tu) nebolo nič zvláštne.

princezná Kate, princ William Čítajte viac Prichádza, pani veliteľka! Princezná Kate s Williamom žúrovali s armádou. Pivo v ruke a tie úsmevy, sú ako pubertiaci

Podobné tvrdenie by mohlo potvrdzovať aj vtipkovanie herca na adresu nového filmu Dungeons & Dragons: Honor among thieves, ktorý v Londýne odpremiéroval. V rozhovore pre Fandango vyhlásil, že by z filmu vystrihol všetky tie lietajúce dračie kreatúry.

zväčšiť Herec Hugh Grant má svojský zmysel pre humor. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
2022 Comic Con - "Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves" Panel Herec Hugh Grant má svojský zmysel pre humor.

„Pamätám si, ako som si hovoril: ‚Na tomto zábere som celkom dobrý.‘ A potom som sa šiel pozrieť na monitor, aby som videl, aký úžasný som bol, a v pozadí jedna z tých krvavých dračích vecí. A vy si vtedy pomyslíte: ‚Čo je toto?‘ A očividne ma nikto nepočúva ani sa na mňa nepozerá. Všetci sú… sú ohromení týmto tvorom. Takže by som ich všetky vystrihol,“ uviedol Grant, ktorého na červenom koberci sprevádzala aj manželka Anna Eberstein. Dvojica pôsobila spokojne a zamilovane.

V snímke si zahrali aj hviezdy ako Chris Pine, Rege Jean-Page či Michelle Rodriguez. Viac si pozrite v galérii. Vo videu nižšie nájdete aj Grantovo vyjadrenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Hugh Grant #Chris Pine #Anna Eberstein

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...