Monako, máme problém! Po Charlene nebolo na Bále ruží ani stopy. Albert však nie je jediný, kto má vraj manželské starosti

Stále ďalšie a nové indície navodzujú dojem, že v manželstve monackého kniežaťa Alberta sú opäť problémy. Tentoraz možno aj nevyriešiteľné. Na jednej z najslávnejších akcií roka, ktorú zastrešuje slávna šľachtická rodina, chýbala dôležitá dáma.

27.03.2023 08:32
Knieža Albert II. Foto:
Knieža Albert II. sa opäť spoľahol na garde svojej staršej sestry, princeznej Caroline. Po princeznej Charlene, jeho manželke, nebolo ani stopy.
debata (1)

Reč je, samozrejme, o princeznej Charlene – manželke monackej hlavy štátu, ktorá sa na verejnosti neobjavila už niekoľko týždňov. Albert, samozrejme, nekráčal na veľkolepé podujatie, ktoré už roky má aj charitatívny rozmer, sám. Spoľahnúť sa v tomto prípade opäť mohol na svoju staršiu sestru – princeznú Caroline. Tá sa po jeho boku objavuje na väčšine spoločenských či štátnych podujatí, či už je princezná Charlene prítomná alebo nie. A tak to vlastne na prvý pohľad vyzeralo všetko v poriadku.

shutterstock 1304893129 Čítajte viac Trpká príchuť osláv narodenín? Knieža Albert má 65, ukázal sa s deťmi, no po Charlene ani stopy

Či však je manželstvo jedného z európskych panovníkov v poriadku, je však veľmi otázne. Blondínka Charlene, ktorú si Albert vzal v roku 2011, chýbala pred pár dňami aj na oslavách narodenín svojho partnera – ten sa ako monacké knieža prihovoril občanom krajiny a pozdravil ich z balkóna kniežacieho paláca – spoločnosť mu však robili len jeho deti – dvojičky, princezná Gabriella a princ Jacques.

Zľava: Dizajnér obuvi Christian Louboutin,...
Na Bále ruží nechýbali všetci potomkovia...
+6Zľava: Stephane Bern, Zouleika Penniman,...

Z paláca pritom zatiaľ neprišlo žiadne oficiálne vyjadrenie. Verejnosť očakáva, či sa kniežacia dvojica odlúči, alebo či by za neprítomnosťou pôvabnej Charlene mohli byť opäť zdravotné problémy a mentálne vyčerpanie. Práve s nimi zdôvodňoval monacký palác obdobie spred vyše roka, keď Charlene nežila v Monaku a niekoľko mesiacov vraj strávila na súkromnej klinike.

zväčšiť Charlotte Casiraghi (vľavo) prišla na Bál ruží... Foto: Profimedia
Charlotte Casiraghi (vľavo) Charlotte Casiraghi (vľavo) prišla na Bál ruží sama, zdržiavala sa najmä v spoločnosti brata Andreu Casiraghiho a jeho manželky Tatiany Santo Domingo.

Zdá sa však, že partnerské problémy sú tejto slávnej rodine akoby súdené. Albert II. nebol jediným členom rodiny, ktorý vyvolal záujem médií neprítomnosťou svojej zákonitej polovičky. Na Bál ruží totiž dorazila sama aj jeho slávna neter – modelka a spisovateľka Charlotte Casiraghi. Dcéra Albertovej sestry, princeznej Caroline, je vydatá za filmového producenta Dimitriho Rassama – ide už o jej druhé manželstvo.

Charlotte Casiraghi Čítajte viac Najkrajšia členka monackej kniežacej rodiny? Pozrite sa na jej mamu a pochopíte, po kom zdedila krásu

Neprítomnosť 44-ročného Rassama však tiež vyvolala dohady o tom, či aj v ňom nenastali problémy. Charlotte, oblečená v kreácii Chanel Couture, sa zdržiavala predovšetkým v spoločnosti svojich bratov Andreu a Pierra Casiraghiovcov a ich dvoch manželiek. Ak aj prežíva manželské problémy, pri fotografovaná nedala na sebe nič poznať. Dokonca uniklo video, na ktorom vidieť, ako sa dobre zabáva a tancuje v luxusnej róbe na pódiu.

zväčšiť Zľava: Princezná Alexandra Hanoverská, Pierre... Foto: SITA/AP, Daniel Cole
Princezná Alexandra Hanoverská, Pierre Casiraghi, jeho manželka Beatrice Borromeo, Charlotte Casiraghi a Tatiana Santo Domingo Zľava: Princezná Alexandra Hanoverská, Pierre Casiraghi, jeho manželka Beatrice Borromeo, Charlotte Casiraghi a Tatiana Santo Domingo na tradičnom Bále ruží v Monaku.

Zostavu šľachtickej rodiny doplnila v nedeľu večer aj princezná Alexandra Hanoverská, ktorá je najmladšou dcérou princeznej Caroline (mimochodom, potomkom jej tretieho manželstva, ktoré síce nie je rozvedené, no dvojica spolu nežije). Práve ona pôsobila na záberoch najspokojnejšie, pričom jej spoločnosť robil jej partner Ben Sylvester Strautmann. Pozrite si zábery z akcie v galérii.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eugenia Garavani (@eugeniagaravani)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #partner #Charlotte Casiraghi #princezná Charlene #Bál ruží #knieža Albert II.

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...