Večer plný lásky? Cimarro sa zaľúbene škeril vedľa slovenskej krásky, no vyhráva šťastie v očiach zaľúbenej Hospodárovej

Tanečný večer v súťaži Let's Dance bol venovaný láske. Asi teda neprekvapí, že láska hrala hlavnú úlohu aj na červenom koberci.

27.03.2023 13:00
Mario Cimarro, Bronislava Gregušová Foto:
Herec Mario Cimarro si zapózoval aj s partnerkou Bronislavou Gregušovou.
debata

Do bratislavskej Incheby zavítalo niekoľko známych párov, pričom tanečný večer sledovanej markízackej šou si užívali z hľadiska, ale niektoré dokonca aj z tanečného parketu. Ten druhý prípad sa týka kubánskeho herca Maria Cimarra, ktorého opäť prišla podporiť slovenská partnerka – bývalá misska Bronislava Gregušová.

Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec Čítajte viac Slová z úst Ďurovčíka museli Marcinkovú zabolieť. Porota Let's Dance má nového miláčika, kolom lásky neprešla...

Dvojica žije spolu v Miami, kde vyrastá aj ich dcérka. Pôsobenie charizmatického herca z telenovely Skrytá vášeň ich však na čas presťahovalo opäť na Slovensko. Bronislava prišla podporiť svojho partnera a radosť v jeho tvári bola neprehliadnuteľná. Dvojica má pritom za sebou aj celkom špeciálne výročie. Ako kráska informovala na sociálnej sieti, v sobotu 25. marca to bolo „presne 4 roky, 4 mesiace a 4 dni“, čo sme spolu. Zdá sa, že ich láska je čoraz silnejšia.

Herec Mario Cimarro si zapózoval aj s...
Influencerka Naty Kerny v kreácii od Borisa...
+19Modelka a influencerka Karolína Chomisteková. V...

Platí to však pravdepodobne aj v prípade moderátorky Jany Hospodárovej, ktorá je od roku 2021 po boku sympatického Ľuboša. Hoci dvojica sa na verejnosti neobjavuje až tak často, v nedeľu večer urobili výnimku a dorazili na Let's Dance. Na tvári televíznej blondínky trónil celý čas srdečný a spokojný úsmev. Hospodárová pôsobí ako veľmi šťastná dáma a šípime, že za tým môže byť práve láska.

zväčšiť Moderátorka Jana Hospodárová sa prišla pozrieť... Foto: TV Markíza
Jana Hospodárová Moderátorka Jana Hospodárová sa prišla pozrieť na tanečný večer Let's Dance. Spoločnosť jej robil partner Ľuboš.

Program štvrtého kola, v ktorom vypadla herečka Helena Krajčiová, si prišli pozrieť aj dvojice ako Zuzana Kovačič Hanzelová a Michal Kovačič, herec Martin Huba s manželkou Dagmar a, samozrejme, nechýbal ani moderátorský pár – dvojica Adela Vinczeová a Viktor Vincze.

Ďalších hostí a účinkujúcich si na červenom koberci pozrite v našej galérii.

Video

VIDEO: Štylistka Zuzana Kanisová oblieka tváre Let's Dance – porotcov aj moderátorov. Čo všetko prezradila o tohtoročnej sérii tanečnej šou, ale tiež o svojich pracovných skúsenostiach alebo o tom, kto sa oblieka náročnejšie? Pozrite si v našom rozhovore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jana Hospodárová #Let´s Dance #Mario Cimarro #Bronislava Gregušová

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...