Aj vedci mu potvrdili, že je najkrajší chlap planéty. Na premiére mu však konkuruje fešák z Wonder Woman

Do kín prichádza očakávané spracovanie počítačovej hry Dungeons & Dragons a to sa nezaobíde ani bez veľkolepých premiér. V nedeľu sa jedna konala v Los Angeles.

28.03.2023 00:00
Rege-Jean Page Foto: ,
Herec Rege-Jean Page na slávnostnej premiére filmu Dungeons & Dragons: Česť zlodejov.
debata (3)

Na červenom koberci sa objavili hlavné hviezdy projektu, medzi ktorými sa objavuje veterán Hugh Grant, ale aj herečka Michelle Rodriguez či zástupkyňa najmladšej hollywoodskej generácie Sophie Lillis. Zabudnúť však nemožno ani na dvojicu ústredných mužských hrdinov, vďaka ktorým sa do kina pravdepodobne pohrnú najmä zástupkyne nežného pohlavia.

Dylan Brosnan Čítajte viac Dlhovlasý syn Piercea Brosnana zmenil imidž! Aha, čo s ním urobil krátky účes

Pravdepodobne doposiaľ najväčší filmový projekt v jeho kariére je snímka Dungeons & Dragons: Česť zlodejov pre herca Regeho Jeana-Pagea. Hrdina známy najmä z obrazovky Netflixu a hitu Bridgerton bol iba nedávno vyhlásený za najkrajšieho muža planéty. Vyplynulo to z oficiálnych meraní počítačovou technológiou.

Herečka Daisy Head na slávnostnej premiére...
Herec Hugh Grant na slávnostnej premiére filmu...
+6Justice Smith na slávnostnej premiére filmu...

Plastický chirurg Julian De Silva, ktorý toto hodnotenie viedol, sa zameral na dokonalú symetriu tváre a vyvážený pomer jednotlivých čŕt. V prieskume, z ktorého v januári citovali noviny Metro, sa za rodákom zo Zimbabwe objavil austrálsky herec Chris Hemsworth, americký filmový hrdina Michael B. Jordan a štvorku uzatvoril spevák a herec Harry Styles.

zväčšiť Herec Chris Pine na slávnostnej premiére filmu... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Chris Pine Herec Chris Pine na slávnostnej premiére filmu Dungeons & Dragons: Česť zlodejov.

Hoci v zozname nefiguruje meno ďalšieho z hrdinov nového kinofilmu Dungeons & Dragons: Česť zlodejov, ani v jeho prípade niet pochýb o fyzickej atraktivite a príťažlivosti pre široké vrstvy publika, či už ženského alebo mužského. Reč je v tomto prípade o hercovi Chrisovi Pineovi, ktorého publikum pozná napríklad z dvojice filmov Wonder Woman. Štyridsaťdvaročný Pine sa tiež objavil na premiére v Los Angeles, kde na neho čakala jeho vlastná skupina fanúšikov.

Hugh Grant a jeho partnerka Anna Eberstein Čítajte viac Chcete filmovú hviezdu, dostanete ufrflaného Hugha Granta... ale zamilujete si ho, vraví slávna herečka

V pomyselnom súboji atraktivity dvojice pánov vás necháme vybrať si vlastného favorita. Nezabudnite si však pozrieť fotogalériu z víkendovej premiéry a tiež trailer k filmu, ktorý vo štvrtok vstúpi aj do slovenských kín.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Chris Pine #Regé Jean-Page #Dungeons & Dragons: Česť zlodejov

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...