Podoba čisto náhodná? Obe sú sexi aj glamour: Adela Vinczeová aj najkrajšia Slovenka žiarili na tanečnej šou

Zaujímavá situácia nastala pred dvoma dňami počas štvrtého kola šou Let's Dance. Na červenom koberci sa objavili trendovo a zároveň podobne oblečené dámy. Jednou z nich je moderátorka Adela Vinczeová, druhou držiteľka titulu pre najkrajšiu Slovenku.

28.03.2023 00:00
ZAK Adela Vinczeová Foto:
Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová pózuje pred fotostenou.
debata

Televízna tvár a porotkyňa aktuálnej tanečnej série Adela Vinczeová sa počas nedeľňajšieho večera zjavila pred kamerami v trblietavých šatách lososovo-ružovej farby. Model na jedno rameno s dlhým rukávom rafinovane odhaľoval nohy v asymetrickej sukni nad kolená. Párty look ešte efektne doplnil detail aranžovaného pruhu látky a, samozrejme, aj ukážkový večerný look obľúbenej moderátorky.

Herec Mario Cimarro si zapózoval aj s...
Influencerka Naty Kerny v kreácii od Borisa...
+19Modelka a influencerka Karolína Chomisteková. V...

Zaujímavá situácia však nastala, keď sa pred objektívmi objavila jedna z pozvaných dám slávnostného večera – modelka, bývalá Miss Slovensko a dnes najmä influencerka Karolína Chomisteková. Hoci nemala šaty rovnaké, štýlovo jej úprava a celkový look pôsobili veľmi podobne.

Modelka a influencerka Karolína Chomisteková. V... Foto: TV Markíza
Karolína Chomisteková Modelka a influencerka Karolína Chomisteková. V kreácii od značky Elisabetta Franchi.

Aj Karolína zvolila na štvrté kolo tanečnej šou venované láske šaty s asymetrickým strihom a jedným odhaleným ramenom. V jej prípade išlo však o model až po zem, zvodne odhaľujúci pod štedrým rozparkom nohu nositeľky. Model z dielne značky Elisabetta Franchi podobne ako u Adely aj v prípade niekdajšej kráľovnej krásy doplnili pompézne vlny upravených vlasov a dokonalé líčenie.

Mario Cimarro, Bronislava Gregušová Čítajte viac Večer plný lásky? Cimarro sa zaľúbene škeril vedľa slovenskej krásky, no vyhráva šťastie v očiach zaľúbenej Hospodárovej

Porovnávať dve dámy sa vlastne nepatrí – každá z nich je totiž jedinečná a faktom je, že obe vyzerali v tento večer výborne a nepochybne sa obe svojou stávkou na trendový strih aj farbu stanú inšpiráciami pre mnoho ďalších dám. V našej ankete však môžete zahlasovať, ktorý styling a verzia šiat sa vám páčia viac. A nezabudnite si pozrieť aj ďalšie známe tváre a módu dám na 4. kole tanečnej šou Let's Dance.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Karolína Chomisteková #Adela Vinczeová #Let´s Dance

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...