Štýlová mama Pink, Scherzinger ako bohyňa v ružovej a tieto dve dámy - súboj o odvážnejší výstrih vyhráva...

Hlavná sezóna veľkolepých galavečerov venovaných vyhlasovaniu všemožných ocenení je už za nami. Ale neznamená to, že by skončila nadobro.

28.03.2023 12:00
debata
Speváčka Pink a jej dve deti - dcéra Willow... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Pink a jej dve deti - dcéra Willow Sage Hart (vľavo) a syn Jameson Moon Hart Speváčka Pink a jej dve deti - dcéra Willow Sage Hart (vľavo) a syn Jameson Moon Hart na iHeartRadio Music Awards v Los Angeles.

Aj v pondelok večer sa v Los Angeles zišli zástupcovia (predovšetkým) hudobného priemyslu, aby spoločne oslávili výročné iHeart Radio Awards. Nezaobišlo sa to bez známych tvárí, ani bez zhliadnutia hodnej módy.

Mario Cimarro, Bronislava Gregušová Čítajte viac Večer plný lásky? Cimarro sa zaľúbene škeril vedľa slovenskej krásky, no vyhráva šťastie v očiach zaľúbenej Hospodárovej

Na červenom koberci sa pred objektívmi objavila napríklad speváčka Pink, ktorá bola aj jednou z hudobných hviezd večera a prevzala si dokonca jednu z najdôležitejších trofejí – cenu Icon Award. V bielom kostýme s plisovanou nohavico-sukňou od Robert Wun predvádzala moderný, čistý look s originálnym spracovaním. Po jej boku sa potom objavili aj jej dve roztomilé ratolesti. Dcéra Willow a syn Jameson.

Speváčka Jana Kramer na vyhlásení cien...
Latto si na červenom koberci akcie iHeartRadio...
+13Speváčka Pink prišla v kreácii Robert Wun.

Dámska elegancia postavená na spojení ležérne strihanej oversized košele a nohavíc sa zase objavila v podaní speváčky H.E.R., ktorá stavila na žiarivý modrý odtieň a model z dielne David Koma.

zväčšiť Speváčka a influencerka Madison Beer v kreácii... Foto: Profimedia
Madison Beer Speváčka a influencerka Madison Beer v kreácii Paco Rabanne.

Medzi prítomnými dámami nechýbali ani také, ktoré chceli byť naozaj sexi. Či sa im to podarilo, je už na posúdení každého z vás. Prehliadnuť ich však možné veľmi nebolo. Či už je reč o influencerke a speváčke Madison Beerovej, ktorá sa odhalila v kreácii Paco Rabanne a predvádzala možno až príliš odvážny výstrih. Alebo o speváčke Jane Kramerovej, ktorej róba s podprsenkovo riešeným živôtikom dala rovnako priestor jej ženským prednostiam.

zväčšiť Speváčka Jana Kramer na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Jana Kramer Speváčka Jana Kramer na vyhlásení cien iHeartRadio Music Awards v Los Angeles.

Pozornosť si vyslúžila aj americká speváčka a herečka Nicole Scherzinger, ktorej stávka na hladkú žuvačkovo-ružovú kreáciu s prestrihom na boku brucha pôsobila sexy, no nie vulgárne, elegantne, no nie nudne. Výsledok príjemne zaujal. Aj tu sa potom dal vidieť rozdiel, ktorý robia detaily. Napríklad speváčka Latto si v šatách bez ramienok, veľmi podobného strihu, ledva ustrážila svoje prednosti a výsledný dojem bol, bohužiaľ, lacný a prvoplánový. Viac si pozrite v galérii.

Video

VIDEO: Štylistka Zuzana Kanisová oblieka tváre Let's Dance – porotcov aj moderátorov. Čo všetko prezradila o tohtoročnej sérii tanečnej šou, ale tiež o svojich pracovných skúsenostiach alebo o tom, kto sa oblieka náročnejšie? Pozrite si v našom rozhovore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Scherzinger #Pink #iHeartRadio Awards #Madison Beer #Latto

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....