Affleck a Damon na premiére po boku manželiek. Jasné, Lopez ohúrila, ale s touto kráskou žije Damon 20 rokov

Premiéra filmu Air: Zrodenie legendy prilákala do Los Angeles dvoch slávnych hercov, ktorí majú na svojom konte oscarový film Dobrý Will Hunting.

28.03.2023 15:00
ben affleck Foto: ,
Jennifer Lopez a Ben Affleck na premiére filmu Air: Zrodenie legendy.
debata

Matt Damon a Ben Affleck v spoločnom projekte a bok po boku aj na červenom koberci. A neboli sami, spoločnosť na očakávanej svetovej premiére novinky Air: Zrodenie legendy v Los Angeles im robili aj ich blízki.

Jennifer Lopez a  Ben Affleck na premiére filmu...
Modelka Adriana Lima v kreácii Dolce & Gabbana...
+16Jimmy Kimmel a  Molly McNearney na premiére...

52-ročný hlavný hrdina oscarového filmu Dobrý Will Hunting zobral na červený koberec celú rodinu. Po boku Damona sa tak usmievala nielen jeho pekná manželka Luciana Barroso (46), ale aj ich tri spoločné dcéry – Isabella (16), Gia (14) a Stella (12). Luciana má ešte jednu dcéru, 22-ročnú Alexiu, ktorá pochádza z jej prvého manželstva. Tá sa však na premiére novinky neobjavila.

zväčšiť Matt Damon a jeho manželka  Luciana Barroso na... Foto: Profimedia
matt damon Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso na premiére filmu Air: Zrodenie legendy.

Slávny pár patrí k najstabilnejším v Hollywoode, dvojica sa pred oltár postavila v roku 2005. Rodáčka z Argentíny padla hercovi do oka v roku 2002, kedy spolu začali randiť. V spokojnom vzťahu bez škandálov tak žijú vyše 20 rokov.

zväčšiť Matt Damon jeho manželka Luciana (vpravo) a ich... Foto: SITA/AP, Ashley Landis
matt damon Matt Damon jeho manželka Luciana (vpravo) a ich tri dcéry na premiére filmu Air: Zrodenie legendy.

Na svetovej premiére nechýbal ani režisér snímky Ben Affleck, ktorému robila spoločnosť jeho manželka, Jennifer Lopez. Slávny herec a režisér svoje tri ratolesti, ktoré má s predošlou manželkou, Jennifer Garnerovou, pred objektívy nezobral.

Komediálna dráma Air: Zrodenie legendy, v hlavnej úlohe s Mattom Damonom a v réžii Bena Afflecka, odhaľuje neuveriteľné spojenie, ktoré zmení budúcnosť jednej značky. A to všetko vďaka partnerstvu medzi vtedajším nováčikom a budúcou legendou Michaelom Jordanom a začínajúcou basketbalovou divíziou tenisiek Nike, ktoré so značkou Air Jordan spôsobilo revolúciu vo svete športu a súčasnej kultúry. Dojímavý príbeh nekonvenčného tímu o stávke na jednu kartu, ktorá môže buď všetko zničiť, alebo zmeniť športové dejiny. Snímka o nekompromisnej vízii matky, ktorá vie, aká je hodnota obrovského talentu jej syna. Ale aj film o najväčšom basketbalovom fenoméne všetkých čias.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Matt Damon #Ben Affleck

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...