Megan Fox má znovu problémy s mužom, pre ktorého opustila exmanžela. A on? Aha, nemôže byť šťastnejší

Nie všetky odlúčenia sa končia idylickým novým vzťahom. Vie to dobre asi aj herečka Megan Fox, ktorá pred pár rokmi odišla od manžela Briana Austina Greena.

29.03.2023 00:00
debata
zväčšiť Herec Brian Austin Green a jeho partnerka... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herec Brian Austin Green a jeho partnerka Sharna Burgess. Herec Brian Austin Green a jeho partnerka Sharna Burgess.

V tom čase najprv niekoľko mesiacov tajila, aký je dôvod manželskej odluky. Neskôr však vyplynulo, že si jej srdce ukradol iný pán – hudobník a spevák Machine Gun Kelly, s ktorým nakrúcala videoklip. Dvojica zostala spolu a Brianovi Austinovi Greenovi oči pre plač, ako sa zvykne hovoriť.

Megan Fox a jej snúbenec Machine Gun Kelly Čítajte viac Nečestnosť ti cítiť z dychu, napísala Megan Fox. Bolo to pre snúbenca Kellyho? Špekuluje sa o rozchode

Niekdajší hrdina hitu Beverly Hills 902 10 však dlho nesmútil a už niekoľko mesiacov po rozchode so známou hollywoodskou kráskou, s ktorou majú tri deti, začal randiť. Po jeho boku sa vymenilo niekoľko žien, jedna však zostala a stojí po jeho boku dodnes. Reč je o Sharne Burgessovej, austrálskej tanečnici, ktorú dobre poznajú aj v USA – vďaka účinkovaniu v šou Dancing with the stars.

Speváčka Jana Kramer na vyhlásení cien...
Latto si na červenom koberci akcie iHeartRadio...
+13Speváčka Pink prišla v kreácii Robert Wun.

Dvojica sa v pondelok podvečer objavila aj na vyhlásení cien iHeart Radio Music Awards, kde vyzerali naozaj spokojne. Po boku sexi blondínky sa Green usmieval ako zaľúbený tínedžer a podľa zdrojov z hercovho okolia je jeho vzťah s 37-ročnou Sharnou naozaj plný lásky a spokojnosti, ktorú ešte umocnil príchod dieťaťa. Burgess hercovi porodila jeho štvrtého potomka – opäť chlapca, ktorý dostal meno Zane. Aj s Foxovou má Brian troch synov.

zväčšiť Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly... Foto: SITA/AP, Chris Pizzelo
2021 iHeartRadio Music Awards Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly prišli opäť spoločne.

„Myslím si, že vstúpiť do sveta materstva bola pre mňa tá najlepšia doba, aká mohla byť. Môj syn ma robí lepšou absolútne vo všetkom,“ uviedla tanečnica a šťastná mama, ktorá nadšene opísala pre americké médiá aj svojho partnera. „Je to ten najúžasnejší partner, akého som po mojom boku mala,“ komentovala Burgess na Greenovu adresu.

Megan Fox Čítajte viac Nevera za naším rozchodom nebola, bráni manželku Foxovú opustený Green

Zatiaľ čo táto dvojica prežíva idylku, v prípade vzťahu Megan Foxovej a Machine Gun Kellyho to vraj poriadne škrípe (mimochodom na akcii iHeart Radio Awards vyzerali šťastne v roku 2021). Už pred pár mesiacmi sa dvojica údajne tvrdo pohádala, čo viedlo k tomu, že Megan si zmazala všetky spoločné fotografie zo sociálnych sietí. Hoci zostali spolu, začali vraj navštevovať párového terapeuta. Ako píšu viaceré americké médiá tento týždeň, ani to vraj nepomáha. Megan nedokáže svojmu partnerovi veriť – v hre má byť dokonca možná nevera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Megan Fox #Brian Austin Green #šťastie #Sharna Burgess

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...