Ja sa k nemu nepostavím, veď má tepláky, pustila sa Aniston do kolegu Sandlera. Ona v trblietavých mini vyzerala božsky

Od piatka sa na streamovacej platforme Netflix objaví pokračovanie úspešnej akčnej komédie s dvojicou hollywoodskych hviezd Jennifer Anistonovou a Adamom Sandlerom. Obaja sa objavili aj na utorňajšej premiére v Los Angeles.

29.03.2023 09:30 , aktualizované: 30.03.2023 09:24
Jennifer Aniston Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston predviedla na premiére novinky Murder Mystery 2 mimoriadne príťažlivý look.
debata

Event, ktorým jedna z najznámejších televíznych platforiem, oficiálne predstavila novinku na americkom trhu, sa niesol v duchu atmosféry samotného filmu. Pre hercov a pozvaných hostí postavili kulisy francúzskeho bistra a nielen ústredná dvojica si tak zapózovala pred objektívmi na pozadí, ktoré maloi pripomínať parížske bulváry (konieckoncov, vôbec prvá premiéra sa konala v Paríži pred pár dňami).

Rege-Jean Page Čítajte viac Aj vedci mu potvrdili, že je najkrajší chlap planéty. Na premiére mu však konkuruje fešák z Wonder Woman

Jennifer Aniston, ženská hviezda druhej snímky Murder Mystery, nesklamala a predviedla sa v trblietavých minišatách s detailmi sieťoviny a extravagantnej výšivky. Na pomyselnom červenom koberci však nastala aj celkom vtipná situácia. Keď totiž dorazil jej filmový proťajšok Adam Sandler, akosi vôbec nezapadal do pompézneho a vymódeného davu svojich hereckých kolegýň a kolegov.

Herečka Jennifer Aniston predviedla na premiére...
Herečka Jodie Turner-Smith na premiére novinky...
+7Herečka Molly Sims na slávnostnej premiére...

„Čo do pekla to robíš? Nebudem vedľa neho stáť, veď to sú tepláky,“ vyhlásila vraj Jennifer Aniston počas novinárskych rozhovorov, reagujúc na outfit svojho kolegu a kamaráta. Sandler, ktorý vedľa nej stál, však dodal pred novinármi, že mu herečka napísala esemesku. „Obleč si mikinu.“ Aniston však okamžite reagovala, že mu odkazovala presný opak. „Nie, písala som ti, aby si si neobliekal žiadne tepláky,“ zachytil rozhovor portál ETOnline.com.

zväčšiť Herečka Jennifer Aniston predviedla na premiére... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jennifer Aniston a Adam Sandler Herečka Jennifer Aniston predviedla na premiére novinky Murder Mystery 2 mimoriadne príťažlivý look. Vo filme hrá s Adamom Sandlerom.

Samozrejme, napokon si ústredná filmová dvojica aj spolu zapózovala, hoci väčší kontrast vzniknúť asi naozaj nemohol. Kým 54-ročná Jennifer vyzerala priam božsky a predvádzala špičkovú figúru, jej kolega vedľa nej stál vo vyťahaných nohaviciach a teplákovej mikine s logom basketbalového tímu. Neskôr si takto vystrojený zapózoval aj vedľa pôvabne oblečenej manželky Jackie.

Na slávnostnej premiére sa objavili aj ďalšie známe tváre. V konkurencii Anistonovej bodovala aj francúzska herečka Melanie Laurent v kreácii Michael Kors či britská kolegyňa Jodie Turner-Smith v zlatom outfite Schiaparelli. Všetky nájdete v galérii.

Video

VIDEO: Jennifer Aniston a Adam Sandler na premiére.

Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Jennifer Aniston #Adam Sandler #tepláky

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...