Mama troch detí ako femme fatale v červenom. Ale divíte sa? Svojou krásou zarábala milióny

Jednou z očakávaných filmových noviniek je snímka AIR, ktorá hovorí o vzniku fenoménu slávnych tenisiek inšpirovaných basketbalistom Michaelom Jordanom. Nebolo prekvapením, že na jej premiére v Los Angeles sa to hviezdami len tak hemžilo.

30.03.2023 00:00
Adriana Lima Foto: ,
Modelka Adriana Lima v kreácii Dolce & Gabbana na slávnostnej premiére novinky Air v Los Angeles.
debata (2)

A nielen hviezdami sveta filmového, ale aj dámami zo sveta modelingu a priemyslu s krásou. Jednou z nich je tiež Adriana Lima, brazílska rodáčka, ktorá sa môže pýšiť označením supermodelky a poriadne bohatou kariérou pred objektívmi fotografov aj na módnych mólach.

ben affleck Čítajte viac Affleck a Damon na premiére po boku manželiek. Jasné, Lopez ohúrila, ale s touto kráskou žije Damon 20 rokov

Očarujúca brunetka dorazila na slávnostnú premiéru v červených šatách Dolce & Gabbana a aj intenzívny odtieň jej sexi kreácie, ktorá obkresľovala ženské krivky, spôsobil, že ju prehliadol iba málokto. Lima navyše celý look ešte doplnila sýtym červeným rúžom na perách a hollywoodskymi vlnami vo vlasoch. Vyzerala skrátka vynikajúco.

Jennifer Lopez a  Ben Affleck na premiére filmu...
Modelka Adriana Lima v kreácii Dolce & Gabbana...
+16Jimmy Kimmel a  Molly McNearney na premiére...

Modelku s témou filmu spája asi viac než by si jeden myslel. V minulosti totiž bola vydatá za srbského basketbalistu Marka Jarica, takže so športom pod basketbalovými košmi má bohatú históriu a spomienky. S Jaricom sa však rozviedli a kráska je už šťastná po boku nového muža – filmového producenta Andre Lemmera, s ktorým sa objavili aj na premiére.

zväčšiť Modelka Adriana Lima v kreácii Dolce &... Foto: SITA/AP, Ashley Landis
Adriana Lima Modelka Adriana Lima v kreácii Dolce & Gabbana na slávnostnej premiére novinky Air v Los Angeles.

Práve Lemmers je otcom jej syna Cyana, ktorého Adriana Lima porodila v septembri minulého roka. Okrem neho vychováva tiež dve dcérky Valentinu a Siennu, ktorých otcom je už spomenutý Jaric.

Topmodelka Gisele Bündchen počas fotenia pre magazín Vanity Fair. Čítajte viac Mladých aj krásnych je dosť, ale Gisele je len jedna! Nová titulka 42-ročnej Brazílčanky v plavkách povie všetko

Adriana Lima sa momentálne vraj viac sústreďuje na materstvo a užíva si chvíle s rodinou. Účasť na slávnostnej premiére novinky, ktorú režíroval Ben Affleck a v ktorej si tento herec zahral aj s takými hviezdami ako Matt Damon, Viola Davis či Jason Bateman, však neodmietla. Asi aj preto, že občas si jednoducho od materských povinností treba urobiť pauzu. „Vyvenčíme Ferrari na prechádzke,“ napísala kráska na Instagrame po premiére.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adriana Lima (@adrianalima)

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #materstvo #Adriana Lima #supermodelka #Air

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...