V trblietavom súboji z premiéry bodovala na celej čiare: Mladšie kolegyne sa zahalili a 54-ročná Aniston... veď sa pozrite

Pri večerných premiérach patria medzi najobľúbenejší módny prvok - flitre a kryštály milujú bežné ženy, televízne tváre aj hollywoodske hviezdy.

30.03.2023 00:00
debata (1)
zväčšiť Herečka Jennifer Aniston predviedla na premiére... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jennifer Aniston Herečka Jennifer Aniston predviedla na premiére novinky Murder Mystery 2 mimoriadne príťažlivý look.

Ukázalo sa to aj na premiére novinky Murder Mystery, ktorá prechádzala piatkovej premiére filmu na platforme Netflix. V snímke si zahrali americké aj európske hviezdy a na slávnostnom uvedení v Los Angeles sa viacero z nich objavilo v luxusne pôsobiacich módnych kreáciách s trblietavými detailmi.

ZAK Adela Vinczeová Čítajte viac Podoba čisto náhodná? Obe sú sexi aj glamour: Adela Vinczeová aj najkrajšia Slovenka žiarili na tanečnej šou

Francúzska herečka Melanie Laurent, ktorú slovenskí diváci poznajú najmä z hitu Nehanební bastardi Quentina Tarantina, stavila na trblietavú striebornú sukňu a bavlneno-kašmírový tielkový top Michael Kors. Blondínka tak predvádzala spojenie ležérno-športovej estetiky s párty náladou.

zväčšiť Herečka Jodie Turner-Smith na premiére novinky... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jodie Turner-Smith Herečka Jodie Turner-Smith na premiére novinky Murder Mystery 2 v kreácii Schiaparelli.

Na zlatú farbu a kabát, ktorý pôsobil naozaj luxusne, stavila britská herečka a módna ikona Jodie Turner-Smith. V kreácii z ateliéru Schiaparelli bola neprehliadnuteľná a nie nadarmo si v minulom roku vyslúžila pozornosť viacerých renomovaných módnych magazínov. Smithovú často označujú za najlepšie sa obliekajúcu ženu súčasnosti a v zlatej kreácii pôsobila nielen štýlovo, ale aj originálne.

zväčšiť Francúzska herečka Melanie Laurent oblečená v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Melanie Laurent Francúzska herečka Melanie Laurent oblečená v kreácii Michael Kors.

Do tretice bola dámou v trblietavom aj ústredná hrdinka filmu a dnes už takpovediac filmová veteránka Jennifer Aniston. A kontrast s kolegyňami bol v jej prípade úplne zjavný. Kým Francúzka aj Britka sa na premiérový event skôr zahaľovali, hviezda sitkomu Priatelia predviedla jeden z najsexi lookov posledných rokov. Obliekla si minišaty Atelier Versace so sieťovinou a flitrovanou výšivkou, ktoré zvýrazňovali jej ukážkovú figúru. Málokto by tipoval, že herečka oslávila vo februári 54. narodeniny.

Herečka Jennifer Aniston predviedla na premiére...
Herečka Jodie Turner-Smith na premiére novinky...
+7Herečka Molly Sims na slávnostnej premiére...

Ďalšie dámy (aj pánov – konkrétne jedného, ktorý dorazil v teplákovej bunde) si môžete pozrieť v galérii. Zahlasujte tiež za najlepší trblietavý look premiéry v ankete nižšie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Jennifer Aniston #móda #flitre #Melanie Laurent #Jodie Turner-Smith #Murder Mystery 2

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....