Naozaj má len 16? Pri pohľade na elegantnú dcéru Brooke Shieldsovej ťažko uveriť, že ide o stredoškoláčku

Brooke Shields zobrala na premiéru dokumentu s názvom Pretty Baby mapujúcom jej život aj rodinu.

03.04.2023 09:00
NY Premiere of "Pretty Baby: Brooke Shields" Foto: ,
Brooke Shields a jej dcéra Grier Henchy na premiére dokumentu 'Pretty Baby: Brooke Shields' v New Yorku.
debata

Po boku slávnej herečky sa na červenom koberci usmieval nielen jej manžel, scenárista Chris Henchy, ale aj jedna z ich dvoch dcér, 16-ročná Grier Hammond Henchy.

 Brooke Shields, Grier Hammond Henchy a Chris...
 Brooke Shields a jej dcéra Grier Henchy  na...
+4 Brooke Shields   na premiére dokumentu 'Pretty...

Grier bola počas večera takmer neustále po boku mamy a budila zaslúženú pozornosť. Na sebe mala elegantný nohavicový kostým tmavočervenej farby, vlasy hladko upravené do chvosta a jej tvár zdobil večerný mejkap. Svoj slávnostný look doplnila výraznými náušnicami a lodičkami na vysokom podpätku, aj vďaka nim bola na záberoch o čosi vyššia ako jej mama.

57-ročná americká herečka a niekdajší idol publika sa v novinke pod názvom Pretty Baby venuje aj traumatickej skúsenosti so znásilnením. Zažila ho ešte koncom osemdesiatych rokov, tesne po maturite. Ako naznačila, bolo to obdobie, keď sa jej kariéra na čas spomalila a ona nedokázala nájsť vhodnú filmovú rolu. Stretla sa tak s mužom z filmovej brandže, s ktorým sa poznali už istý čas – viac tu.

Herečka Brooke Shields na archívnom zábere z roku 1990. Čítajte viac Kráska z Modrej lagúny oslavuje! Vedela rozpútať vášne, s herectvom to šlo horšie

Vďaka svojej ambicióznej matke začínala pohľadná brunetka Brooke Shields v šoubiznise veľmi skoro, prvýkrát sa pred kamerou objavila, keď mala 11 mesiacov. Od troch rokov potom pracovala ako fotomodelka a už v detstve tiež fotografovala umelecké akty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brooke Shields

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...