Že bude úchvatná, nikoho neprekvapilo. Ale to, čo predviedla Zendaya v Indii... jednoducho nádhera

Status jednej z najlepšie oblečených žien a najkrajších herečiek súčasnosti ju predurčuje na to, aby budila očakávania.

02.04.2023 08:24
Zendaya Foto: ,
Herečka Zendaya vyzerala na slávnostnom otvorení centra Nita Mukesh Ambani Cultural Centre v Bombaji úchvatne. Obliekla sa do tradičného slávnostného indického odevu od dizajnéra Rahul Mishra.
debata

Objavili sa, samozrejme, aj v prípade návštevy herečky Zendaye v Indii, kam pricestovala ešte začiatkom víkendu spoločne so svojím priateľom Tomom Hollandom a štylistom Lawom Roachom. Americká herečka, ktorá zažiarila v seriálovom hite Eufória, ale tiež filme Duna, prijala pozvanie na otvorenie nového kultúrneho centra v Bombaji.

Tom Holland a jeho partnerka - herečka Zendaya Čítajte viac Neha a láska z nich priam srší! Zendayu po mesiacoch zachytili s Tomom Hollandom, dvojica zo Spider-Mana je v tom až po uši

Na sobotňajší slávnostný večer, druhý deň otváracieho ceremoniálu, sa 26-ročná Zendaya postavila na červenom koberci vo variácii na tradičnú indickú slávnostnú róbu od dizajnéra Rahul Mishru. Výsledok bol jednoducho úchvatný a Zendaya aj popri mnohých indických kráskach kráľovnou podujatia.

Herečka Zendaya vyzerala na slávnostnom...
Aryan Khan a Suhana Khan, brat a sestra, ktorí...
+9Indiická herečka Priyanka Chopra a jej manžel -...

V bohato zdobenom a ručne vyšívanom modeli predviedla herečka svoju pôvabnú figúru, ale najmä krásu. Na videách z večera je tiež zachytené, ako zdvorilo pózuje a používa gestá indických pozdravov a spínania rúk pri ďakovaní fotografom za fotenie. Podujatie nevynechal ani jej partner, herec Tom Holland – dvojica však spoločne na červenom koberci nepózovala. Zendaya sa postavila vedľa svojho dlhoročného štylistu Lawa Roacha. Ako však tvrdia svedkovia, s Hollandom potom z akcie odišli spoločne.

zväčšiť Herečka Zendaya vyzerala na slávnostnom... Foto: SITA/AP, Rajanish Kakade
Zendaya Herečka Zendaya vyzerala na slávnostnom otvorení centra Nita Mukesh Ambani Cultural Centre v Bombaji úchvatne. Obliekla sa do tradičného slávnostného indického odevu od dizajnéra Rahul Mishra.

Na otvorení centra Nita Mukesh sa objavili aj ďalšie známe krásky zo „západného“ sveta. Kým americký modeling reprezentovala očarujúca topmodelka Gigi Hadid, šoubiznis spoza veľkej mláky, ktorý je namiešaný aj s indickými vplyvmi, zase dvojica Priyanka Chopra a Nick Jonas. Manželský pár bol údajne nadšený z toho, na akej akcii sa mohli zúčastniť. „India, chýbala si mi,“ napísal na Instagrame Jonas, ktorý si pred pár rokmi vzal americko-indickú herečku a bývalú Miss World Chopru. Ich svadba prebehla tradične v rámci niekoľkých ceremoniálov v Indii.

zväčšiť Indiická herečka Priyanka Chopra a jej manžel -... Foto: SITA/AP, Rajanish Kakade
India Entertainment Indiická herečka Priyanka Chopra a jej manžel - herec a spevák Nick Jonas.

Pozvanie prijala aj španielska herečka Penelope Cruz, ktorá žiarila v kreácii Tamara Ralph. Na akcii sa, samozrejme, objavili aj superhviezdy bollywoodskeho filmového priemyslu, medzi nimi napríklad Sonam Kapoor či Salman Khan.

debata chyba

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...