Adela, toto je zásah do čierneho! Vinczeová v priehľadnej róbe ovládla tanečný večer, s Koleníkom vyzerali ako z Hollywoodu

Nedeľňajší večer Let's Dance sa niesol síce predovšetkým v znamení tanca, ale keď prišlo na módu, jedna dáma nemala konkurenciu.

03.04.2023 13:19
Ján Koleník a jeho kolegyňa Adela Vinczeová Foto:
Porotca Ján Koleník a jeho kolegyňa Adela Vinczeová vyzerali ako z hollywoodskeho filmu.
debata (4)

Reč je o moderátorke a porotkyni populárneho programu televízie Markíza Adele Vinczeovej, ktorá sa na piatom súťažnom večere objavila v doposiaľ najodvážnejšej módnej kreácii. Ale táto voľba sa naozaj vyplatila.

Vinczeovú obliekla štylistka Zuzana Kanisová do večerného modelu zo semi-transparentného materiálu od slovenského dizajnéra Fera Mikloška. Šaty, ktoré sa objavili na jeho ostatnej módnej prehliadke nazvanej DRAMA, boli patrične dramatické, ale zároveň veľmi príťažlivé – nechýbal im rafinovaný sexepíl.

Influencerka Silvia Križanová s partnerom.
Moderátorka Lucia Hlaváčková.
+19Moderátor Viktor Vincze.

Celebritná nositeľka si pod model vzala čierne body a pri pózovaní odhalila pod transparentnou štruktúrou látky nohy aj ramená. Model však nepôsobil nepatrične, práve naopak. Bol vkusný a elegantný.

zväčšiť Porotkyňa a moderátorka Adela Vinczeová v... Foto: TV Markíza
Adela Vinczeová Porotkyňa a moderátorka Adela Vinczeová v šatách od dizajnéra Fera Mikloška vyzerala očarujúco.

Vinczeovej kolega z poroty Ján Ďurovčík sa síce pred kamerami nezdržal komentárov na adresu obľúbenej moderátorky a jej sexi podoby. Bol to však jej druhý kolega, s ktorým sa Adela neskôr vytvorila priam ukážkovú dvojicu pred objektívmi pri oficiálnom pózovaní. Adela s hercom Jánom Koleníkom, ktorý predvádzal smokingové sako vo veľmi originálnej farbe, vyzerali priam ako z hollywoodskeho červeného koberca.

Ivana a Marián Gáboríkovci, gáborík Čítajte viac Snažila som sa pozerať na vás, ale nešlo to... Adresovala Drexler Gáboríkovi. Let's Dance má za sebou najdojímavejšiu rozlúčku

Na nedeľňajšom vysielaní v bratislavskej Inchebe sa objavili aj ďalšie známe tváre, ktorých móda stojí za zhliadnutie. Očarujúca bola napríklad moderátorka Lucia Hlaváčková, príťažlivý večerný model predviedla tiež podnikateľka Romana Škamlová alebo porotkyňa Tatiana Drexler. Viac si pozrite v našej galérii.

Video

VIDEO: Štylistka Zuzana Kanisová oblieka tváre Let's Dance – porotcov aj moderátorov. Čo všetko prezradila o tohtoročnej sérii tanečnej šou, ale tiež o svojich pracovných skúsenostiach alebo o tom, kto sa oblieka náročnejšie? Pozrite si v našom rozhovore.

Video

VIDEO: Fero Mikloško a jeho nová kolekcia DRAMA.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Fero Mikloško #Ján Koleník #Zuzana Kanisová #Adela Vinczeová #Let´s Dance

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....