Schindlerová, Hurajová či Dvončová - nesmrteľný príbeh prilákal do kina známe tváre. A bude aj dvojka...

Patrí medzi literárne klasiky a rovnaké by sa už dalo povedať aj o filme. Nové spracovanie románu Traja mušketieri malo premiéru aj na Slovensku, s viacerými známymi tvárami.

05.04.2023 12:05
Martina Schindlerová Foto:
Speváčka Martina Schindlerová na premiére novinky Traja mušketieri.
debata

Novinku, v ktorej hlavné úlohy stvárnila herečka Eva Green či herec Vincent Cassel, si prišla pozrieť napríklad hrdinka z filmu Piargy Jana Kvantíková alebo fotograf Jakub Klimo s manželkou Denisou Dvončovou.

Martina Schindlerová Čítajte viac Schindlerová s partnerom na premiére: Pozrite sa, ako žiari! Očarila aj česká herečka a bavil sympaťák Prachař

Medzi prvými divákmi sa objavila aj speváčka Martina Schindlerová, ktorá tentoraz pred objektívmi nepózovala s partnerom, ale skupinou mladších aj starších detí. Ktohovie, možno všetky vzala, aby ich vzdelávala v klasickej literatúre.

Herečka a moderátorka Lucia Hurajová.
Speváčka Martina Schindlerová na premiére...
+7Na premiére novinky Traja mušketieri sa...

Milovníčkou francúzskej literatúry, ale aj kultúry vo všeobecnosti je herečka a moderátorka Lucia Hurajová, ktorá premiérovým eventom sprevádzala. Hurajová vyspovedala aj televízneho reportéra Thomasa Puskailera, ktorý mal možnosť stretnúť sa s francúzskym hercom Vincentom Casselom v rámci promo rozhovorov k filmu v Paríži.

zväčšiť Herečka a moderátorka Lucia Hurajová. Foto: Tibor Géci
Lucia Hurajová Herečka a moderátorka Lucia Hurajová.

Najnovšia francúzska filmová verzia slávneho príbehu o d'Artagnanovi sa tento rok objaví v slovenských kinách v dvoch častiach. Prvá časť s podtitulom d'Artagnan vstúpi do kín 6. apríla a druhá časť s názvom Milady 13. decembra.

Výpravné spracovanie slávneho románu Alexandra Dumasa nakrútili francúzski filmári s rozpočtom viac ako 70 miliónov eur a je vôbec najdrahším projektom v histórii francúzskej kinematografie. „Na nakrúcanie bolo potrebných 650 koní a 9000 komparzistov v prestížnych lokalitách, ako sú palác Louvre, hotel Invalidovňa, zámky Fontainebleau a Saint-Germain-en-Laye, Fort la Latte, Chantilly, citadela Saint-Malo a historické centrum Troyes,“ uvádza distribučná spoločnosť k snímke, v ktorej účinkujú Eva Green, Vincent Cassel, Olive Jackson-Cohe, Vicky Krieps, Louis Garrel, Romain Duris a iní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Lucia Hurajová #Martina Schindlerová #Traja mušketieri

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...