Pamätám si všetko, on nič, ako každý chlap, hovorí o kolegovi seriálová Wednesday. Triumfuje aj po jeho boku

Herečku Christinu Ricci mohli diváci vidieť v uplynulých mesiacoch hneď v dvoch seriálových projektoch. Ktorý boduje viac? Ťažko povedať...

06.04.2023 00:00
Christina Ricci Foto: ,
Herečka Christina Ricci na podujatí venovanom seriálu Yellowjackets.
debata

Štyridsaťtriročná herečka sa pred pár mesiacmi za veľkej pozornosti médií aj divákov vrátila do projektu o rodine Addamsovcov. Kedysi vo filme stvárnila Wednesday Addamsovú a jej rola zostala tapovediac kultová – v seriáli Netflixu, ktorý sa zameral práve na charakter dcéry z podivnej rodiny Addamsovcov, zverili už tvorcovia rolu Wednesday herečke Jenne Ortege. A Ricci si zahrala jej profesorku.

Christina Ricci Čítajte viac Ryšavé vlasy sú fuč, Wednesday opäť ako tajomná čiernovláska! V šatách, ktoré kričia o pozornosť

Seriál sa stal tretím najstreamovanejším projektom z produkcie Netflixu, čo mu (a aj jeho predstaviteľom) prinieslo pozornosť miliónov divákov. Ricci si však popri masovej pozornosti a popularite strihla v roku 2022 aj projekt iný – seriál Yellowjackets. Ten okrem diváckeho záujmu vyvolal aj nadšenie kritikov a herečke priniesol jej druhú nomináciu na cenu EMMY. Len nedávno mala premiéru aj druhá séria, pri ktorej fanúšikovia aj novinári očakávajú, že bude znovu pre Ricciovú triumfom – minimálne v nomináciách.

Herečka Courtney Eaton na premietaní druhej...
Herečka Simone Kessell.
+7Herečka Melanie Lynskey prichádza na...

Druhá séria mala premiéru pred pár týždňami a iba pred pár dňami sa v Los Angeles v rámci podujatia PalyeFest stretla väčšina hlavných hrdiniek projektu, aby uviedli niekoľko pár nových epizód a ešte dodatočne podporili už teraz veľmi úspešný seriál.

zväčšiť Herečka Christina Ricci a jej partner Mark... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Christina Ricci a jej partner Mark Hampton Herečka Christina Ricci a jej partner Mark Hampton spoločne na podujatí venovanom seriálu Yellowjackets.

Ricciovú na červenom koberci sprevádzal manžel Mark Hampton a dobrá nálada. Tentoraz však na podujatí chýbal Elijah Wood, ktorý je novým členom osadenstva projektu Yellowjackets. Niekdajší hrdina hitovej série Pán prsteňov si zahral objekt lásky hrdinky v podaní Ricciovej. Pre dvojicu však nejde o prvú spoluprácu, ešte ako tínedžeri si obaja zahrali vo filme režiséra Anga Leeho Ľadová búrka.

Jenna Ortega Čítajte viac Kráska z hitu Wednesday zvádzala v Paríži, na tieto dámy si však netrúfla... ukázali (skoro) všetko v priehľadných šatách!

„Ja si pamätám všetko, on si nepamätá vôbec nič. Ako každý chlap, ktorého poznám,“ natrela svojho kolegu s humorom Christina Ricci. Dodala však, že pri nakrúcaní scén, ktoré prevažne zahŕňali nakrúcanie „jeden na jedného“ si to s Woodom naozaj užili.

zväčšiť Herec Elijah Wood na televíznej premiére druhej... Foto: Profimedia
Elijah Wood Herec Elijah Wood na televíznej premiére druhej série projektu Yellowjackets.

V projekte Yellowjackets si 43-ročná herečka zahrala jednu z členiek ženského futbalového tímu, ktorá prežila pád lietadla v kanadských lesoch, no jej návrat do bežného života je poznačený spomienkami a utajovanými udalosťami, ktoré sa stali práve v období tesne po tragickej nehode a pro boji o prežitie v divočine.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Christina Ricci #Elijah Wood #Mark Hampton #Yellowjackets

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...