Jedna lopta v rukách a druhá... pod šatami! Šťastná Cifrová sa usmieva na premiére, takto jej svedčia tehotenské obliny

Množstvo známych tvárí sa objavilo pred pár dňami na slávnostnej premiére novinky AIR v Bratislave. Nechýbala medzi nimi ani modelka a niekdajšia playmate Eva Cifrová.

06.04.2023 00:00
Eva Cifrová s partnerom Lukášom Foto:
Tehotná Eva Cifrová s partnerom Lukášom na premiére filmu AIR.
debata

Blondínka, ktorá nie je v slovenskom šoubiznise žiadnym nováčikom, sa posledné mesiace objavuje v spoločnosti s úsmevom na perách a dôvod je čoraz zrejmejší. Eva sa s partnerom Lukášom Krnoulom už za pár mesiacov stanú rodičmi.

ben affleck Čítajte viac Affleck a Damon na premiére po boku manželiek. Jasné, Lopez ohúrila, ale s touto kráskou žije Damon 20 rokov

Modelka už dávnejšie priznala, že s partnerom museli zvoliť cestu umelého oplodnenia. Ani tento proces nie je jednoduchý, no na dvojicu sa usmialo šťastie a minulý rok na Vianoce sa partneri podelili o šťastnú novinku. Cifrová potvrdila svoje tehotenstvo, pričom pravidelne informovala aj o jednotlivých krokoch náročného procesu umelého oplodnenia.

Bývalá misska Eva Verešová prišla s manželom...
Petra Batthyány bola jedinou známou dámou,...
+7Moderátorka Iveta Malachovská na premiére...

Sympatická modelka sa v utorok večer objavila v jednom z bratislavských multiplexov tradične elegantná a pôvabná. Jej čierne šaty obkresľujúce krivky už však zaoblené bruško neskryli. A v jednom momente nastala aj vtipná situácia.

zväčšiť Eva Cifrová sa usmievala doširoka. Má radostné... Foto: Continental Film
Eva Cifrová Eva Cifrová sa usmievala doširoka. Má radostné novinky.

Hostia premiéry filmu, ktorý zachytáva príbeh vzniku najslávnejších tenisiek v histórii športovej obuvi, mali totiž k dispozícii na pózovanie basketbalové lopty. Jednu si vzala do rúk aj budúca mamička a pritlačila si ju na zaoblené bruško.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lukas Krnoul (@lukaskrnoul)

Iba nedávno sa pritom plavovláska zdôverila svojim fanúšikom na sociálnej sieti, že je už rada, že má konečne tehotenské bruško. „Najúžasnejšie je, keď cítim pohyby, ako sa otáča a kopká. Je to neuveriteľné,“ napísala budúca mamička.

Na premiére filmu AIR, ktorý režíroval herec a režisér Ben Affleck a v ktorom sa objaví aj Matt Damon či Viola Davis a Jason Bateman, sa objavili aj ďalšie známe osobnosti. Viac si pozrite v našej galérii. Dolu tiež nájdete filmový trailer.

Video

Zdroj: Continental Film

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #tehotenstvo #Eva Cifrová #Air

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...