Niekto to musel mať najkratšie, raz vydržím, vtipkovala Lasicová. A dôvod? Jej minišaty a odhalené nohy ako stredobod záujmu

Na nedeľňajšom kole tanečnej súťaže Let's Dance sa aj tentoraz objavilo mnoho známych tvárí medzi hosťami v hľadisku. Pridala sa ku nim aj spisovateľka a scenáristka Hana Lasicová.

11.04.2023 14:20
MACO3676 Foto:
Spisovateľka a scenáristka Hana Lasicová (vľavo) s Terezou Libovičovou.
debata (5)

Dcéra zosnulého herca a humoristu Milana Lasicu a herečky a političky Magdy Vášáryovej dorazila v spoločnosti kamarátky Terezy Libovičovej a prehliadol ju len málokto. Dôvod bol jasný, okrem pôvabného úsmevu a známej tváre to bola aj jej garderóba.

Boris Valábik a Eliška Lenčešová Čítajte viac Ľahkosť kamzíka a tie tvoje stehná, Ďurovčíkove slová Valábikovi prekvapili celú sálu. Let's Dance dal zbohom divácky sexidol

Lasicová stavila na model trblietavých minišiat na ramienkach, ktoré odhaľovali nohy a patrili medzi najsexi modely večera. Všimli si to aj slovenské médiá a články po nedeľňajšom kole na viacerých portáloch upozorňovali na fakt, že práve Hana Lasicová si trúfla na taký kratučký model šiat.

Herec Mario Cimarro a jeho partnerka Bronislava...
Porotcovia šou Let´s Dance - Tatiana Drexler a...
+15Moderátorka Lucia Hlaváčková v šatách od...

Autorka scenára k filmu Slúžka však v sebe nezaprela svoj povestný humor a jednotlivé komentáre sama okomentovala na sociálnej sieti. „Niekto to musel mať najkratšie. Tentoraz to padlo na mňa, tak si hovorím, dobre, raz to vydržím,“ napísala s vtipom Lasicová v rámci tzv. „insta-story“ reagujúc na jedno módne hodnotenie v rámci slovenského mediálneho priestoru.

zväčšiť Scenáristka Hana Lasicová na pražskej premiére... Foto: Profimedia
Hana Lasicová Scenáristka Hana Lasicová na pražskej premiére filmu Slúžka.

A humor jej nechýbal ani pri hodnotení fotografie, na ktorej pózuje s kamarátkou Terezou. „Ja som hlavne prekvapila samu seba tou výškou,“ komentovala narážajúc na výškový rozdiel medzi dvoma dámami.

Hana Lasicová Čítajte viac To je nálada! Vysmiata Hana Lasicová po boku mamy, pred objektívy ich priviedla...

Jedno je isté – pozornosť venovaná Lasicovej bola zaslúžená, rodáčka z Bratislavy vyzerala v rámci tanečného kola na veľkonočnú nedeľu pôvabne a príťažlivo. Nebola však jedinou dámou. Kto ešte zaujal? Pozrite si napríklad herečku Kristínu Svarinskú, Luciu Hablovičovú či moderátorku Adelu Vinczeovú s kolegyňou Luciou Hlaváčkovou. Všetky nájdete v našej galérii vyššie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hana Lasicova (@hana_lasicova)

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #nohy #Hana Lasicová #sexy #Let´s Dance

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...