Očarujúca Jennifer Garner žiarila na premiére, plusové body má za tento detail... ona fakt nepoužíva botox?!

Nový seriál, v ktorom hlavnú rolu stvárnila herečka Jennifer Garner, mal premiéru vo štvrtok večer v Los Angeles. Hlavná hrdinka chýbať, samozrejme, nemohla.

15.04.2023 11:00
Jennifer Garner Foto: ,
Herečka Jennifer Garner na premiére seriálu The Last Thing He Told Me v Los Angeles.
debata

Jennifer dorazila na premietanie v spoločnosti ďalších seriálových kolegov, medzi inými napríklad herca Nikolaja Costera-Waldaua (známeho najmä z Hry o tróny) či herečky Aishy Tylerovej.

Jennifer Garner Čítajte viac O Benovi zásadne nečítam. Je mi zle, aj keď napíšu niečo pekné, vyhlásila Jennifer Garner

Pridala sa ku nej aj hollywoodska kolegyňa a producentka projektu z televízie Apple TV+ Reese Witherspoon. Na hviezdami nabitom evente to bola však predovšetkým bývalá manželka herca Bena Afflecka a hviezda takých hitov ako Alias, kto bol v centre pozornosti.

Herec Nikolaj Coster-Waldau a herečka Jennifer...
Herečka a producentka Reese Witherspoon (vľavo)...
+7 Herečka Jennifer Garner na premiére seriálu...

Garner si na premiéru obliekla model bielych šiat bez ramienok a predviedla zaujímavú voľbu účesu. Jej vlasy totiž boli sčesané a upravené tak, že mali akoby mokrý efekt. Do očí tiež udrel jeden detail, ktorý v Hollywoode nie je až taký zvyčajný. Hviezda totiž neskrývala vrásky na svojej tvári a pri portrétových záberoch bolo jasne vidieť línie mimických vrások – tak ako u väčšiny bežných päťdesiatničiek a päťdesiatnikov.

zväčšiť Herečka Jennifer Garner na premiére seriálu The... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Jennifer Garner Herečka Jennifer Garner na premiére seriálu The Last Thing He Told Me v Los Angeles.

Zdá sa teda, že mama troch detí a populárna herecká hrdinka patrí do skupiny tých predstaviteliek hereckej brandže, ktoré sa rozhodli povedať rázne NIE vylepšeniam pleti v podobe rôznych výplní či injekcií s botulotoxínom. Zaujímavé bolo tiež sledovať kontrast medzi Garnerovou a jej kolegyňou – „pravou blondínkou“ Reese Witherspoonovou. Jej čelo bolo takmer bez pohnutia na každej fotografii. Ale v poriadku je, samozrejme, aj to. Každému podľa chuti.

Herečka Jean Smart prišla v kreácii Christian Siriano. Čítajte viac Vďaka za botox, odkázala 70-ročná hviezda z pódia. Verejné priznanie? Má to iný dôvod...

Seriál The Last Thing He Told Me bude po chuti najmä fanúšikom krimi žánru s príchuťou thrilleru a prekvapivých zvratov. Rolu hlavnej hrdinky mala pôvodne stvárniť Julia Roberts, ale keď projekt odriekla, naskočila do neho Jennifer Garner. Ako? Čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Jennifer Garner #botox

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....