Spoznáte v nej krásnu a nebezpečnú Milady? Blondínka, ktorú milovali filmoví diváci, má 63 a vyzerá...

Patrila medzi hollywoodske hviezdy na prelome 80-tych a 90-tych rokov minulého storočia, následne jej filmová kariéra začala postupne upadať. Na herečku Rebeccu De Mornay si však stále mnohí pamätajú.

16.04.2023 00:00
Rebecca De Mornay Foto:
Herečka Rebecca De Mornay na zábere z filmu Traja mušketieri z roku 1993.
debata

Rodáčka z Kalifornie, ktorá celú kariéru používala priezvisko s francúzskym (a šľachtickým) nádychom po nevlastnom otcovi, sa zapísala do histórie najmä ako nebezpečná a krásna Milady vo filmovom spracovaní románu Traja mušketieri. V snímke z roku 1993, kde si zahral jedného z mušketierov aj Charlie Sheen, bola očarujúca. V tom čase však už mala za sebou úlohy v hitoch ako Riskantný podnik či remaku slávneho filmu A boh stvoril ženu.

zväčšiť Herečka Rebecca De Mornay na premiére a... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Rebecca De Mornay Herečka Rebecca De Mornay na premiére a premietaní zrekonštruovaného filmu z roku 1959- snímky Rio Bravo, ktoré sa konalo v Los Angeles.

Vo štvrtok večer sa Rebecca De Mornay po dlhom čase objavila na verejnosti. Stalo sa tak pri príležitosti obnoveného premietania slávnej snímky z roku 1959 Rio Bravo, ktorú nanovo zrekonštruovali a prichádza do kín v novej HD podobe.

IMG  Anita Soul Čítajte viac Spoznali by ste v tejto zvodnej blondínke známu slovenskú speváčku? Privoláva leto a mení imidž - pozrite sa

Dnes 63-ročná blondínka sa na verejnosti objavuje už sporadickejšie, hoci herectvo na klinec nezavesila. Vidieť ju mohli fanúšikovia seriálov Lucifer alebo Jessica Jones či niektorých menej úspešných hollywoodskych filmov. De Mornay si udržiava štíhlu figúru a nechýbajú ani plavé kadere, ktoré z nej v minulosti robili vzor mnohých žien. Zmenu, vekom pochopiteľnú, však na nej vidieť.

zväčšiť Herečka Rebecca De Mornay na premiére a... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Rebecca De Mornay Herečka Rebecca De Mornay na premiére a premietaní zrekonštruovaného filmu z roku 1959- snímky Rio Bravo, ktoré sa konalo v Los Angeles.

Niektorí hostia premiéry možno v pamäti lovili, kto je vlastne dáma pózujúca pred fotostenou. Vy si ju môžete pripomenúť aj krátkym videom z YouTube. Mimochodom, po tridsiatich rokoch sa v kinách objavilo ďalšie spracovanie filmu Traja mušketieri – tentoraz vo francúzskej verzii. Milady si v ňom zahrala herečka Eva Green.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herečka #hviezdy po rokoch #Traja mušketieri

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...