Pražská premiéra Ivety plná celebrít! Brzobohatý behal medzi dvoma ženami, Bartošovej syn Artur po boku svojej lásky

Česká metropola má za sebou očakávanú premiéru druhej série Ivety.

26.04.2023 15:10
Ondřej Gregor Brzobohatý a jeho partnerka -... Foto:
Herec a hudobník Ondřej Gregor Brzobohatý a jeho partnerka - moderátorka Daniela Písařovicová.
debata (3)

Tri nové časti sa zameriavajú na vrchol kariéry česko-slovenskej speváckej hviezdy Ivety Bartošovej v zlomovom období deväťdesiatych rokov a na jej život po boku Ladislava Štaidla.

Herci Anna Fialová a Ondřej Brzobohatý boli v...
Herečka Patricie Pagáčová.
+23Tvorcovia a herci druhej série seriálu Iveta o...

Pred objektívmi sa usmievali hlavní hrdinovia pokračovania – Anna Fialová (Iveta Bartošová) a Ondřej G. Brzobohatý (Ladislav Štaidl). Seriál zachytáva aj obdobie, kedy speváčka zbiera jedno ocenenie za druhým, objavuje sa v hlavnej úlohe filmového hitu Svadba upírov a po jej boku stojí gigant česko-slovenského šoubiznisu Ladislav Štaidl, s ktorým sa Bartošová dočká vytúženého dieťaťa.

zväčšiť Artur Štaidl prišiel na premiéru seriálu o... Foto: Profimedia
Artur Štaidl Artur Štaidl prišiel na premiéru seriálu o svojej mame Ivete Bartošovej. Spoločnosť mu robila jeho priateľka.

Bol to práve jediný syn speváčky, 26-ročný Artur Štaidl, kto sa medzi pozvanými hosťami tešil značnému záujmu prítomných fotografov. Do pražskej Lucerny totiž dorazil so svojou priateľkou Karolínou, ktorá po jeho boku pózovala objektívom. Pár tvoria tri roky.

Ondrej Ruml a Anna Fialova Iveta Čítajte viac Ste zvedaví, ako vyzerá Karel Gott v pokračovaní Ivety? Zahral si ho známy český muzikant

Na „roztrhanie“ bol aj predstaviteľ Ladislava Štaidla, Ondřej Gregor Brzobohatý, ktorý počas večera „pobehoval“ medzi dvoma ženami. Reč je o jeho seriálovej kolegyni, nežnej blondínke Anne Fialovej a jeho životnej partnerke, vychytenej českej moderátorke Daniele Písařovicovej. 43-ročná hnedovláska stojí po boku známeho muzikanta a herca od jari 2022. V tom čase sa rozpadlo jeho manželstvo s niekdajšou Miss World Taťánou Kuchařovou.

Na premiére sa objavili aj ďalší známi hostia – Patricie Pagáčová, Felix Slováček, Ján Jackuliak, Jiří Macháček a ďalší (pozrite si ich v galérii vyššie). Fanúšikovia Ivety sa série dočkajú 5. mája 2023 v ponuke streamovacej služby Voyo.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #syn Artur Štaidl #Ondřej Gregor Brzobohatý #seriál Iveta

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...