Nádherná Angelina Jolie ozdobila Biely dom. Úsmev na jej tvári má na svedomí aj mladý muž po jej boku

Oslnivá - tak by sa jedným slovom dalo charakterizovať, ako pôsobila hollywoodska hviezda Angelina Jolie počas návštevy Bieleho domu v stredu podvečer.

27.04.2023 09:30
debata
zväčšiť Angelina Jolie a jej adoptívny syn Maddox... Foto: SITA/AP, Alex Brandon
Angelina Jolie a jej adoptívny syn Maddox Jolie-Pitt Angelina Jolie a jej adoptívny syn Maddox Jolie-Pitt sa spoločne objavili na štátnej večeri na počesť oficiálnej návštevy juhokórejského prezidenta Yoon Suk Yeola v USA, ktorú organizoval americký prezident Joe Biden.

Držiteľka Oscara a vyslankyňa UNHCR, ktorá sa roky angažuje v množstve charitatívnych a filantropických projektov, prijala pozvanie na štátnu večeru na počesť návštevy juhokórejského prezidenta Yoon Suk Yeola v Amerike. Prezident Joe Biden s manželkou a prvou dámou Jill Bidenovou hostili štátnu večeru v Bielom dome a pozvali na ňu predovšetkým politické špičky a dôležité osobnosti spoločenského a ekonomického života.

Angelina Jolie a jej adoptívny syn Maddox...
Americká snowboardistka Chloe Kim, ktorá...
+9Niekoľko dní pred štátnou večerou na počesť...

Jolie, dnes 47-ročná hviezda, ktorá sa objavila v zozname hostí, dorazila na podujatie v archívnom kabátiku z dielne značky Chanel a šatách, ktoré takisto pre ňu vyrobili už pred niekoľkými dekádami. Prezradila, že väčšinu kusov výnimočných odevov si doma uschováva a rada sa ku nim vracia.

zväčšiť Angelina Jolie a jej adoptívny syn Maddox... Foto: SITA/AP, Alex Brandon
Angelina Jolie a jej adoptívny syn Maddox Jolie-Pitt Angelina Jolie a jej adoptívny syn Maddox Jolie-Pitt sa spoločne objavili na štátnej večeri na počesť oficiálnej návštevy juhokórejského prezidenta Yoon Suk Yeola v USA, ktorú organizoval americký prezident Joe Biden.

Pozornosť, samozrejme, vedľa Angeliny Jolieovej pútalo aj jej mužské garde. Nového partnera však nečakajte. Na štátnu večeru vzala Jolie svojho adoptívneho syna, najstaršieho Maddoxa Jolie-Pitta, ktorý pred časom dovŕšil „americkú plnoletosť“ – teda vek 21 rokov.

Ryan Gosling a Margot Robbie Čítajte viac Z Barbie nespustíte oči! Margot Robbie sa navliekla do modelu, v ktorom priam kričí: Som dokonalá

Rodák z Kambodže, ktorého si hollywoodska hviezda adoptovala ako sedemmesačné bábätko, má so svojou mamou veľmi blízky vzťah a aj podľa zdrojov z okolia je pre Angelinu tiež obrovským zdrojom pýchy a radosti. Maddox niekoľko rokov študoval a venuje sa filmovej produkcii a práci vo filmovom priemysle.

zväčšiť Angelina Jolie si v roku 2005 adoptovala Maddoxa. Foto: SITA/AP, IAN WEST
Angelina Jolie Angelina Jolie si v roku 2005 adoptovala Maddoxa.

Podľa zdrojov z okolia má Maddox aj veľký zmysel pre pomoc iným a spravodlivosť, čo ho údajne spája so slávnou mamou. Herečka sa často na verejnosti objavuje so všetkými svojimi deťmi, mnohí zasvätenci však tvrdia, že práve s Maddoxom ju viaže špeciálne puto. Vraj možno pevnejšie než s jej biologickými potomkami, ktorých má s exmanželom – hercom Bradom Pittom.

Možno aj to by mohlo byť dôvodom, prečo v spoločnosti rodinného garde pôsobila hviezda spokojnejšie a radostnejšie než v spoločnosti akéhokoľvek iného muža. Galériu zo štátnej večere, na ktorej sa objavili aj ďalšie osobnosti, si pozrite vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Biely dom #adoptívny syn #večera #Maddox

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...