Salma Hayek je majsterkou v kradnutí pozornosti, obrali ju o ňu Kardashianovej šaty. A toto všetko odhalila Shiffrinová

Vplyv - tomu bol venovaný event TIME100 Gala - teda slávnostný večer venovaný najvplyvnejším ľuďom planéty. Pri pohľade na červený koberec však určite môžeme povedať, že okrem vplyvu majú mnohé osobnosti z rebríčka aj odvahu, pozornosť pútajúci módny štýl a krásu.

27.04.2023 11:07
debata (6)
zväčšiť Podnikateľka a interntová aj televízna megastar... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kim Kardashian Podnikateľka a interntová aj televízna megastar Kim Kardashian v kreácii John Galliano.

Medzi osobnosťami, ktoré sa ocitli v rebríčku prestížneho magazínu TIME a jeho stovky najvplyvnejších osobností roka 2022, sa objavili mená ako Drew Barrymore, Jennifer Coolidge či Austin Butler. Nechýbala však ani Salma Hayek, Kim Kardashian alebo topmodelka Ashley Graham.

Ryan Gosling a Margot Robbie Čítajte viac Z Barbie nespustíte oči! Margot Robbie sa navliekla do modelu, v ktorom priam kričí: Som dokonalá

Zástupkyne a zástupcovia prevažne šoubiznisového sveta sa na červenom koberci v New Yorku, kde sa v stredu večer konala párty na počesť členov „TOP stovky“, objavili v plnej paráde. A luxusných, elegantných, originálnych či zvodných kreáciách.

Herečka Salma Hayek prišla na akcii Time100...
Speváčka Doja Cat na podujatí Time100 Gala v...
+20Herečka Jennifer Coolidge na podujatí Time100...

Pozornosť si už tradične uchmatla napríklad mexická herečka Salma Hayek, ktorej voľba padla na šaty z dielne Gucci. Hviezdu filmu Magic Mike: Posledný tanec s nadšením ospevujú za jej mladistvý pôvab a nestarnúci štýl. Platilo to aj v stredu podvečer, pričom len málokto by si tipol, že dáma pred objektívmi sa blíži k oslavám 57 narodenín. Bude ich mať tento rok v septembri.

zväčšiť Herečka Salma Hayek prišla na akcii Time100... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Salma Hayek Herečka Salma Hayek prišla na akcii Time100 Gala v kreácii Gucci.

Medzi hosťami akcie sa v stredu večer objavila aj Kim Kardashian. Internetová a televízna megastar sa ocitla v zozname stovky najvplyvnejších osobností prostredníctvom svojej spoločnosti SKIMS – značky tvarovacej dámskej bielizne, ktorú momentálne radia medzi najvplyvnejšie na svete.

Kim Kardashian, fotenie, SKIMS Čítajte viac V bikinách pózuje v studenom vetre, jej výdrž však nie je to, čo ohúri. Pozrite sa, takto vyzerá Kardashianka bez retuše

Pri pohľade na jej šaty však bolo jasné jedno, žiadnu tvarovaciu bielizeň – teda minimálne žiadnu tvarujúcu podprsenku – však na sebe nemala. Pod hodvábnymi šatami John Galliano, ktoré dokonalo obkresľovali krivky, sa totiž až provokatívne črtali obrysy jej bradaviek. Tmavovlasá podnikateľka a svetoznáma hviezda však vyzerala výborne, to sa nedá v žiadnom prípade poprieť.

zväčšiť Lyžiarka Mikaela Shiffrinová na podujatí... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Mikaela Shiffrinová Lyžiarka Mikaela Shiffrinová na podujatí Time100 Gala, ktoré je oslavou stovky najvplyvnejších ľudí planéty. Konalo sa v New Yorku.

A keď je už reč o odhaľovaní, spomenúť určite treba aj lyžiarku a hviezdu zasnežených svahov Mikaelu Shiffrinovú. Tá sa objavila na podujatí v spoločnosti svojho partnera Aleksandera Kildeho, ale pohľady lákala aj čiernou večernou kreáciou s výrazným rozparkom a prestrihmi na trupe. V odvážnych šatách spojených štrasovými retiazkami tak predviedla aj vyšportované svalstvo na bokoch brucha.

Ondřej Gregor Brzobohatý a jeho partnerka - moderátorka Daniela Písařovicová Čítajte viac Pražská premiéra Ivety plná celebrít! Brzobohatý behal medzi dvoma ženami, Bartošovej syn Artur po boku svojej lásky

Červený koberec podujatia bol plný známych tvárí a tiež pohľady pútajúcej módy. Zaslúžene si pozornosť vypýtala aj moderátorka Drew Barrymore v romantickej kreácii Oscar de la Renta či herečka a stand-up komička Ali Wong, ktorá hviezdi aktuálne v seriáli Beef na Netflixe. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Salma Hayek #Kim Kardashian #červený koberec #Mikaela Shiffrinová #Time 100 Gala #event

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...