Partnerský život sa neodohráva pred kamerami, vyhlásila krásna Písařovicová. Na premiéru s Brzbohatým prišla

Život v šoubiznise nesie so sebou aj mnohé úskalia. Patria medzi ne aj dohady a klebety v médiách, ktoré všelijako komentujú vaše súkromie.

01.05.2023 00:00
Ondřej Gregor Brzobohatý a jeho partnerka -... Foto:
Herec a hudobník Ondřej Gregor Brzobohatý a jeho partnerka - moderátorka Daniela Písařovicová.
debata

V prípade moderátorky Daniely Písařovicovej a herca a hudobníka Ondřeja Gregora Brzobohatého sa tak dialo od úplného počiatku ich vzťahu. Asi čiastočne aj preto, že Brzobohatý bol dlhé roky partnerom a manželom bývalej Miss World Taťány Kuchařovej a vlastne po stroskotaní vzťahu s ňou skončil v náručí inej pôvabnej dámy z českého šoubiznisu.

Kim Kardashian Čítajte viac Salma Hayek je majsterkou v kradnutí pozornosti, obrali ju o ňu Kardashianovej šaty. A toto všetko odhalila Shiffrinová

Dvojica komentáre médií (ale aj verejnosti) ustála. Neznamená to však, že by žiadne ďalšie neprichádzali. Naposledy čelila bývalá tvár Českej televízie a jej partner dohadom o tom, že už vlastne nie ssú spolu. Na spoločenských akciách sa ukazovali len sporadicky. Zavážil možno aj fakt, že v porovnaní s tým, ako často bolo vídať Brzobohatého s exmanželkou Taťánou, to tentoraz bolo pre fotografov a novinárov odrazu „primálo“.

Herci Anna Fialová a Ondřej Brzobohatý boli v...
Herečka Patricie Pagáčová.
+23Tvorcovia a herci druhej série seriálu Iveta o...

O tom, že by to mohlo znamenať problémy vo vzťahu, však pred pár dňami jasne prehovorila práve Daniela Písařovicová. „To, že sa neukazujeme spolu, nie je nijako cielená záležitosť. Ja si myslím, že partnerský život sa neodohráva pred kamerou a fotografmi, ale primárne medzi tými dvoma ľuďmi,“ uviedla na webe portálu Šíp.

zväčšiť Zamilovaná dvojka - Ondřej Brzobohatý a Daniela... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová Zamilovaná dvojka - Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová na premiére filmu Hranice lásky.

O pár dní neskôr sa však potom dvojica predsa len na verejnosti objavila spoločne. Urobili tak pri príležitosti premiéry seriálu Iveta, druhej série projektu z produkcie Voyo, ktorý zachytáva život českej speváčky Ivety Bartošovej. Ondřej Gregor Brzobohatý si v seriáli zahral skladateľa Ladislava Štaidla. Viac foto z premiéry si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Ondřej Brzobohatý #Iveta #Daniela Písařovicová

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...