A súboj odhalenejšieho výstrihu vyhráva... nemecká megastar zo sociálnych sietí to zvládla o prsia

Glamour, elegancia, očarujúca zvodnosť - móda žien na akcii v New Yorku ponúkala pred pár dňami všetko uvedené. Ale nechýbali ani slávne tváre, ktoré provokovali a cielili o niečo viac "na prvú signálnu".

30.04.2023 07:33
Anitta Foto: ,
Brazílska speváčka Anitta na slávnostnom znovuotvorení flagšipového butiku Tiffany & Co. na Fifth Avenue v New Yorku. Oblečená v kreácii Alexander Wang.
debata (1)

Medzi hosťami znovuotvorenia veľkej flagšipovej predajne klenotníckej značky Tiffany & Co. sa objavila aj brazílska speváčka Anitta. Táto dáma s nespochybniteľným hudobným talentom už viackrát v minulosti potvrdila, že sa neobáva ani provokovať. Na slávnostnej akcii na Piatej avenue tak urobila v kreácii Alexander Wang – v krátkom saku a rozopnutej košieľke, ktoré odhaľovali jej nahú hruď.

Herečka Zoe Kravitz na slávnostnom...
Maďarská topmodelka Barbara Palvin na...
+18Herečka Blake Lively si na akciu Tiffany & Co....

Efektný look, ktorý Anitta zvolila, bol istený fixačnými nálepkami z vnútorných strán, aby všetko zostalo na svojom mieste. Výsledok bol však neprehliadnuteľný. Pre hostí, ale aj fotografov, ktorých sa tu zišli neúrekom.

zväčšiť Influencerka Leonie Hanne na znovuotvorení... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Tiffany & Co. Flagship Store Grand Re-Opening Event Influencerka Leonie Hanne na znovuotvorení Tiffany & Co. na Fifth Avenue.

Ani odhalená hruď brazílskej star však nemohla konkurovať fyzickým prednostiam nemeckej influencerky Leonie Hanne, ktorá patrí medzi najvyhľadávanejšie tváre influencingu v oblasti módy a segmentu s luxusným tovarom. Jej biele šaty tvorené na hrudi len zošívanými kosoštvorcami látky boli poriadne provokatívne a nie úplne ideálne sedeli na jej tele. Zároveň však treba dodať, že ich blondínka predvádzala s najväčšou možnou eleganciou.

Barbara Palvin Čítajte viac Už 5 rokov je s jedným mužom... Krásnej Maďarke by najradšej videli na ruke prsteň, stačia jej diamanty za milióny

Pri záplave skvelo oblečených hviezd svetového šoubiznisu, medzi ktorými sa objavila napríklad herečka Gal Gadot či modelka Hailey Bieber, však tentoraz ťahala skôr za kratší koniec. Pozrite si galériu vyššie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Tiffany #Anitta #Leonie Hanne

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...