Biely dom plný celebrít, známa modelka ukázala figúru po pôrode a Westova bývalka? Prišla s tvárou ako z cirkusu

Niekoľko desiatok tvárí amerického šoubiznisu sa v sobotu podvečer objavilo na návšteve vo Washingtone. A nie u hocijakého hostiteľa, ale priamo u amerického prezidenta Joea Bidena.

30.04.2023 12:00
Chrissy Teigen a jej manžel John Legend Foto: ,
Modelka Chrissy Teigen a jej manžel John Legend prišli do Bieleho domu spoločne.
debata

Stalo sa tak pri príležitosti výročnej večere, ktorú Biely dom organizuje pravidelne pri príležitosti osláv spolupráce a aktivít korešpondentov, novinárov a zástupcov médií. Samozrejme, ani oni na akcii nechýbali. Tváre z televíznych staníc ako CNN, BBC či iných televíznych kanálov, ale tiež printových médií zavítali na akciu, na ktorej sa objavil aj americký prezident osobne.

Kim Kardashian Čítajte viac Salma Hayek je majsterkou v kradnutí pozornosti, obrali ju o ňu Kardashianovej šaty. A toto všetko odhalila Shiffrinová

Pre objektívy fotografov boli, samozrejme, magnetom aj pozvané známe tváre. Medzi nimi sa opäť (ako už viackrát v minulosti) objavil manželský pár Chrissy Teigen a John Legend. Novinkou v ich prípade tentoraz bolo, že prišli už ako trojnásobní rodičia. V januári tohto roka totiž známa modelka porodila tretie dieťa. Na červenom koberci v róbe z dielne Georges Hobeika však už nebol ani náznak po post-tehotenských kilogramoch.

Herečka Sophia Bush prišla na podujatie v...
Herečka Amy Landecker a herec Bradley Whitford.
+13Herečka Rosario Dawson na výročnej večeri White...

Pozvanie do Bieleho domu prijala aj herečka Sophia Bush, ktorá si obliekla elegantnú krémovú róbu Lanvin či topmodelka Winnie Harlow, ktorá bola neprehliadnuteľná v oranžovej kreácii Altuzarra. Azda najväčšiu pozornosť však pútala – najmä z vizuálneho hľadiska – herečka a modelka Julia Fox.

zväčšiť Herečka a modelka Julia Fox prekvapila na... Foto: SITA/AP, Jose Luis Magana
WHCA Dinner Red Julia Fox Herečka a modelka Julia Fox prekvapila na slávnostnej večeri White House Correspondents' Association Dinner s nabielo natretou tvárou.

Dáma, ktorá v minulosti tvorila krátky čas pár s raperom a dizajnérom Kanye Westom (YE), sa objavila v Bielom dome v čiernej róbe. A s bielou tvárou. Áno, pleť si natrela výraznou bielou farbou, pričom pridala ešte výraznú grafickú linku okolo očí. Výsledok pôsobil priam cirkusovo, no zároveň aj trochu hrozivo. Aký bol cieľ Foxovej, možno len hádať. Sama o ňom zatiaľ nehovorila – hoci je predpoklad, že ešte v blízkej dobe bude.

Barbara Palvin Čítajte viac Už 5 rokov je s jedným mužom... Krásnej Maďarke by najradšej videli na ruke prsteň, stačia jej diamanty za milióny

Medzi celebritnými hosťami sa objavila aj očarujúca herečka Rebecca Romijn, herečka Fran Drescher či moderátorka Gayle King alebo herec Jason Isaacs. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chrissy Teigen #Biely dom #štátna večera #Julia Fox #prezident Joe Biden

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...