Svokor Arnie mu zložil parádnu poklonu. Pratt hviezdi v Strážcoch galaxie, ale tiež po boku jeho dcéry

Aj do slovenských kín už o pár dní vstúpi tretie pokračovanie úspešnej marvelovskej série Strážcovia galaxie. V ňom sa opäť vracia herec Chris Pratt.

02.05.2023 00:00
Chris Pratt a jeho manželka Katherine... Foto: ,
Herec Chris Pratt a jeho manželka Katherine Schwarzenegger v kreácii Strážcovia galaxie 3.
debata

Miláčik amerických divákov sa objavil pred pár dňami aj na slávnostnej premiére snímky v Los Angeles, kde, samozrejme, neprišiel sám. Spoločnosť mu robila jeho pôvabná manželka Katherine, dcéra herca a bývalého guvernéra Kalifornie Arnolda Schwarzeneggera.

Chrissy Teigen a jej manžel John Legend Čítajte viac Biely dom plný celebrít, známa modelka ukázala figúru po pôrode a Westova bývalka? Prišla s tvárou ako z cirkusu

Dvojica sa pred objektívmi predviedla so spokojnými úsmevmi a priam ako idylický párik. Aj zdroje z ich okolia však hovoria, že to nie je žiadne pozlátko či pretvárka pred kamerami. Štyridsaťtriročný herec a jeho nežná polovička sú vraj do seba zaľúbení rovnako ako na začiatku vzťahu.

Herec Chris Pratt a jeho manželka Katherine...
Herečka Pom Klementieff v kreácii Balmain.
+11Herec Nathan Fillion.

S Prattom ako zaťom je vraj nadmieru spokojný aj jeho svokor – teda slávny Arnie. Rakúsky rodák a hviezda akčných filmov ako Barbar Conan či Terminátor však nedávno zložil svojmu zaťovi poklonu aj za pracovné úspechy.

„Videl som včera večer Strážcov galaxie a hovorím, vau,“ napísal Schwarzenegger na sociálnej sieti. „Nezastavujúci, perfektný mix komédie a akcie. Fakt som si to užil a som na teba veľmi, veľmi hrdý, Chris Pratt,“ odkázal hercovi jeho svokor pred zrakmi miliónov svojich sledovateľov.

zväčšiť Zľava: Herečka Pom Klementieff ako Mantis,... Foto: SITA/AP, Marvel Studios
Film Review - Guardians of the Galaxy Vol. 3 Zľava: Herečka Pom Klementieff ako Mantis, Groot (s hlasom Vina Diesela), Chris Pratt ako Peter Quill/Star-Lord, Dave Bautista ako Drax a Karen Gillan ako Nebula vo filme Strážcovia galaxie 3.

Herec Pratt má s Katherine Schwarzeneggerovou už dve dcéry, pričom je tiež otcom syna, ktorého má s exmanželkou Annou Farisovou. Po rozvode s ňou vraj prežíval ťažké obdobie, ale všetko zmenilo stretnutie s Katherine. Kde sa prvýkrát videli? To prezradil len nedávno a vy si to môžete prečítať tu.

Film Strážcovia galaxie okrem Pratta vráti do kín aj hviezdy ako Zoe Saldana, Karen Gillan či Pom Klementieff. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pochvala #Chris Pratt #Arnold Schwarzenegger #Katherine Schwarzenegger #Strážcovia galaxie 3

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...