Musím prehltnúť, opýtala sa sexy Kate Beckinsale a potom... latex a cereálie vymenila za ďalšie priehľadné šaty

Je zárukou, že keď sa objaví pred kamerami alebo objektívmi, bude sa na čo pozerať. A v prípade herečky Kate Beckinsale to platilo za posledné dni niekoľkokrát.

02.05.2023 00:00
Kate Beckinsale Foto: ,
Herečka Kate Beckinsale v kreácii Georges Chakra Couture na podujatí The Prince's Trust Global Gala.
debata

Známa britská rodáčka, ktorá už dlhé roky žije v Amerike, sa najprv objavila na návšteve v talk-šou Jimmyho Fallona. Pôvab tentoraz doplnila pomerne extravagatným outfitom, vzala si na seba totiž latexové šaty, ktoré až nebezpečne obkresľovali jej sexi figúru. A potom sa dokonca dočkala prvej ochutnávky amerických cereálií vo svojom živote.

Anitta Čítajte viac A súboj odhalenejšieho výstrihu vyhráva... nemecká megastar zo sociálnych sietí to zvládla o prsia

„Musím to prehltnúť,“ pýtala sa pobaveného moderátora, ktorý jej ponúkol vedierko, aby prípadne vedela jedlo vypľuť. „Hmm, už je to dnu, prehltlo sa to samé,“ komentovala zase pobavene herečka, ktorá v júli oslávi okrúhlu päťdesiatku.

Speváčka Rita Ora v šatách z dielne Richard Quinn.
Britská topmodelka Kate Moss na akcii The...
+4Herečka Kate Beckinsale v kreácii Georges...

Hrdinka hitovej série Undreworld však mala uplynulý týždeň nabitý pracovnými povinnosťami. Jednou z nich bola aj účasť na charitatívnej akcii The Prince Trust Global Gala, ktorej cieľom bolo zbierať finančné prostriedky a podporovať mladé talenty.

Kate Beckinsale sa nezaprela, keď na podujatie dorazila v opulentnej a pritom zvodnej kreácii z dielne Georges Chakra Couture. Priehľadný model tubových šiat s detailnou a prepracovanou výšivkou doplnil plášť s kaskádami a metrami neónového tylu.

Herečka však nebola jedinou pozornosť pútajúcou dámou. Na červenom koberci zaujala aj speváčka Rita Ora v šatách Richard Quinn či herečka Sienna Miller v róbe Fendi Haute Couture. Viac si pozrite v galérii.

Chrissy Teigen a jej manžel John Legend Čítajte viac Biely dom plný celebrít, známa modelka ukázala figúru po pôrode a Westova bývalka? Prišla s tvárou ako z cirkusu

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #sexi #Kate Beckinsale #cereálie #George Chakra

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...