Dobrý deň, gaťky 'ven'! Hviezda Na Nože ukázala skoro všetko, na tohto pána však nemala... stačili mu tangá a perly

Nielen elegantné a úchvatné kreácie, ale aj provokácia - na červenom koberci akcie MET Gala sa objavilo oboje. O várku dychberúcich či provokujúcich momentov sa postaralo hneď niekoľko celebrít.

02.05.2023 11:45
Herečka a speváčka Janelle Monáe v kreácii Thom... Foto: ,
Herečka a speváčka Janelle Monáe v kreácii Thom Browne.
debata

Mnohí módni fanúšikovia mohli mať pocit malého módneho deja vu, keď sa na červenom koberci objavila speváčka a herečka Janelle Monaé. Hviezda filmu Na nože: Glass Onion z produkcie Netflixu si obliekla kreáciu Thom Browne, ale dlho v nej nezostala.

Roger Federer a jeho manželka Mirka Federer Čítajte viac Federerova krásna Mirka v perí za tísicky eur, Lipa ako kópia Schifferovej, pri Salme spadli sánky a tento herec prišiel... ako mačka!

Predviedla totiž krátke „performance“, keď si vyzliekla kabát, aby pod ním odhalila priehľadnú kovovú konštrukciu krinolínovej sukne a čierne nohavičky s perlami. A keď objektívy cvakali, sukňu ešte provokatívne nadvihla. Niekomu sa mohlo zdať, že sa pozerá na speváčku Lady Gaga. Práve ona totiž podobný, no omnoho prepracovanejší striptíz predvádzala na akcii MET Gala už v minulosti. Tiež vtedy zostala na červenom koberci v čiernom body a sieťovaných pančuchách.

zväčšiť Spevák Lil Nas X prišiel na podujatí takmer... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lil Nas X Spevák Lil Nas X prišiel na podujatí takmer nahý, zdobený len striebornou farbou a perlami.

O takmer totálnej absencii „odevu“ sa však dalo hovoriť v prípade inej hviezdy hudobného neba – spevákovi Lil Nas X. Ten totiž šokoval všetkých prítomných, keď si na otvorenie výstavy na počesť Karla Lagerfelda obliekol len miniatúrne tanga-nohavičky v striebornej farbe. Samozrejme, to nebolo všetko. Celé telo speváka pokrývala strieborná farba a nalepené perly, masku z perál a kryštálov mal držiteľ Grammy aj na tvári. A pred objektívmi sa predvádzal na vysokých strieborných čižmičkách na podpätku.

Gisele Bündchen Čítajte viac Oni fakt nepozvali Schifferovú? Naomi, Carla aj Gisele ozdobili módnu akciu roku, nemecká kráska a ikona Chanel chýbala

Zvyšok osadenstva, niekoľko stoviek celebrít súčasného sveta hudby, filmu, televízie či sociálnych sietí poňali tohtoročný dress-code v o niečo decentnejšom duchu. Prevládala čierno-biela kombinácia, ako jedna zo signifikantných v ateliéri Chanel aj živote Karla Lagerfelda. Ale objavili sa aj záblesky ružovej, modrej či červenej. Viac si pozrite v našej bohatej galérii nižšie.

Mexická herečka  Salma Hayek vyzerala...
Podnikateľka a internetová megastar Kim...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #nahota #MET Gala #Janelle Monaé #Lil Nas X

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....