Nádherná, ale sama! V záplave šťastných párov mohla Gisele Bündchen na MET Gala už len spomínať na manžela

Nielen dychberúce módne kreácie, ale aj prehliadka slávnych zaľúbencov zo sveta umenia či športu. Aj také bolo prestížne podujatie MET Gala 2023, ktoré sa konalo v Metropolitnom múzeu v New Yorku v pondelok večer.

02.05.2023 14:00
Gisele Bündchen Foto: ,
Topmodelka Gisele Bündchen v kreácii Chanel Haute Couture z roku 2007.
debata

Speváčka Rita Ora a hollywoodsky režisér Taika Waititi boli na červenom koberci zladení, čierny kvetinový živôtik režiséra ladil so šatami očarujúcej hviezdy pódií. O slávnej dvojici sa začalo šepkať na jar 2021, zo špekulácií sa napokon predsa len vykľul románik krásky s albánskou krvou v žilách a o 15 rokov staršieho rodáka z Nového Zélandu. Dnes sú z nich manželia.

zväčšiť Speváčka Rita Ora v kreácii Prabal Gurung. Na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Rita Ora v kreácii Prabal Gurung. Speváčka Rita Ora v kreácii Prabal Gurung. Na snímke aj s manželom Taikom Waititim.

Žiadna nová láska, ale pár, ktorý je spolu v manželstve od roku 2006 – herečka Nicole Kidman a spevák Keith Urban sa takisto predviedli na schodoch Metropolitného múzea. 55-ročná Kidman stavila na dramatickú ružovú róbu Chanel, zatiaľ, čo country spevák sa držal jednoduchej klasiky.

Herec Pierce Brosnan a jeho manželka Keely...
Dvojica sa zosobášila v roku 2017.
+13Modelka Karlie Kloss v šatách z dielne Loewe....

Tenisovej hviezde Serene Williamsovej (41) sa podarilo na seba strhnúť pozornosť nielen vďaka úchvatnému outfitu z dielne Gucci, ale najmä pre novinku, ktorou sa pochválila na sociálnej sieti pár hodín pred štartom podujatia. Spolu s manželom, magnátom Alexisom Ohanianom, čakajú prírastok do rodiny. Dieťatko tak pribudne k prvej dcérke páru, k Alexis Olympii Ohanianovej, ktorá sa narodila v roku 2017.

zväčšiť Herec Pierce Brosnan a jeho manželka Keely... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Pierce Brosnan a jeho manželka Keely Shaye Smith. Herec Pierce Brosnan a jeho manželka Keely Shaye Smith.

Aj niekdajší slávny predstaviteľ Jamesa Bonda, herec Pierce Brosnan (69) a jeho manželka Keely Shaye Smith (59) si vychutnali módny večer. Niekdajšia novinárka a mama ich dvoch spoločných synov stavila na čiernu a pred objektívmi sa predviedla róbe z dielne Monique Lhuillier, pre manželov išlo o ich premiéru na podujatí MET Gala.

Roger Federer a jeho manželka Mirka Federer Čítajte viac Federerova krásna Mirka v perí za tísicky eur, Lipa ako kópia Schifferovej, pri Salme spadli sánky a tento herec prišiel... ako mačka!

Medzi slávnymi pármi sa pred objektívmi ukázali aj Priyanka Chopra a Nick Jonas, Karlie Kloss a Joshua Kushner, Suki Waterhouse a Robert Pattinson, Brooklyn Beckham a Nicola Peltz, Salma Hayek a François-Henri Pinault, Andy Roddick a Brooklyn Decker a mnohí ďalší (galéria).

zväčšiť Gisele Bundchen aTom Brady na MET Gala v roku... Foto: Profimedia
Gisele Bundchen Gisele Bundchen aTom Brady na MET Gala v roku 2019 ako spokojní manželia.

Trpkú príchuť však mohlo mať tohtoročné pózovanie pre brazílsku topmodelku Gisele Bündchen (42), ktorá sa predviedla v modeli Chanel. Naposledy sa na podujatí zúčastnila v roku 2019 a vtedy sa šťastne usmievala po boku svojho manželka, Toma Bradyho. Tejto láske je však koniec, manželia oznámili na jeseň 2022 rozpad manželstva, ktoré trvalo dlhých 13 rokov.

Mexická herečka  Salma Hayek vyzerala...
Podnikateľka a internetová megastar Kim...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gisele Bündchen #MET Gala

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...