Keď získala Oscara, jej krása a modré šaty vzali útokom internet. Táto hviezda ozdobí aj festival v Cannes

Talent, ale aj krása a pozornosť pútajúci štýl - sú vždy akousi nepísanou podmienkou aj pri skladaní poroty prestížnych festivalov. Minimálne pri výbere pár jej členov či členiek.

09.05.2023 00:00
Brie Larson Foto: ,
Herečka Brie Larson na módnej šou Celine.
debata

Už o pár dní otvorí svoje brány aj najslávnejší filmový festival na svete – francúzsky festival v Cannes. A fanúšikovia módy a veľkolepého štýlu z červeného koberca sa majú na čo tešiť. Aj pri spomenutej porote.

Roger Federer a jeho manželka Mirka Federer Čítajte viac Federerova krásna Mirka v perí za tísicky eur, Lipa ako kópia Schifferovej, pri Salme spadli sánky a tento herec prišiel... ako mačka!

Ako už dávnejšie informovali zástupcovia festivalu, prezidentom tohtoročnej filmovej akcie bude švédsky režisér Ruben Östlund – minuloročný držiteľ Zlatej palmy, ktorú získal za film Trojuholník smútku.

Herečka Brie Larson na 14. ročníku Pre-Oscar...
Herečka Brie Larson (predstaviteľka postavy...
+9Herečka Brie Larson a jej partner Elijah...

Porota má pestré medzinárodné zloženie, pričom režisér Östlund nebude jediným zástupcom svojej profesie. Medzi členmi poroty je aj francúzska režisérka Julia Ducournau, marocká režisérka Marjam Túzání, francúzsky herec Denis Ménochet, britsko-zambijská režisérka Rungano Nyoni, argentínsky režisér Damián Szifron a francúzsko-afganský režisér Atiq Rahimi.

zväčšiť Herečka Brie Larson na vyhlásení Oscarov v roku... Foto: ČTK / AP / Jordan Strauss
Brie Larson Herečka Brie Larson na vyhlásení Oscarov v roku 2016, keď si domov odnášala sošku za výkon vo filme Izba. Oblečená bola v šatách Gucci.

Zostavu potom doplní herec Paul Dano a americká herečka Brie Larson, držiteľka Oscara za film Izba, ktorá je svetu známejšia z marveloviek a hitu Captain Marvel.

Speváčka Martina Schindlerová a jej partner Marcel. Čítajte viac Bohyňa Schindlerová zahalila, čo bolo treba... aj tak ukázala viac ako kedykoľvek

Práve Larsonovej prítomnosť bude nepochybne príležitosťou aj pre mnohé módne ateliéry, aby ju obliekli do dychberúcich módnych kreácií. Americká kráska sa radí medzi najlepšie oblečené ženy Hollywoodu a očakávať pri nej možno plejádu luxusných značiek, elegantných, ale aj mierne sexi lookov. Štýl Larsonovej si pozrite v našej galérii. Čoskoro ho nájdete aj aktuálne z festivalu v Cannes na našich stránkach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #festival #Cannes #porota #štýl #Brie Larson

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...