Čírová ako kanárik, operená Puškárová aj gotická Svarinská, ale tá najodvážnejšia... takto sa odhalila Ďurovčíkova manželka

Finalový večer Let's Dance prilákal množstvo známych tvári slovenského, ale dokonca aj českého šoubiznisu. Čo ponúkol červený koberec?

09.05.2023 10:00
Mária Čírová Foto:
Speváčka Mária Čírová sa objavila v šatách, ktoré dostala darom od Ivety Tkáčovej.
debata

Jedným slovo – bolo to PESTRÉ… Niektoré dámy stavili na slávnostnú večernú garderóbu, ďalšie pridali priam kostýmové a tanečné detaily v podobe peria či výšiviek a iné sa snažili prezentovať vo veľmi súčasnom a modernom duchu aktuálnych odevných trendov.

S. Krainová, Z. Puškárová a K. Svarinská Čítajte viac Červený koberec finále Let's Dance plný hviezd! Svojich favoritov prišli podporiť Krainová, Svarinská či Puškárová

Pred objektívmi fotografov sa nedala prehliadnuť napríklad speváčka Mária Čírová, ktorej oranžový model šiat s flitrami a bohatým dekorom peria na jednom boku, skrátka priam bil do očí. Šaty vraj speváčke, ktorá musela z tanečnej šou odstúpiť pre zranenie, zapožičala tanečnica a manželka miliardára Patrika Tkáča, Iveta Tkáčová. Perie, hoci v temnej podobe predvádzala na svojej čiernej róbe aj moderátorka Zlatica Puškárová.

Herečka Kristína Kanátová na finále Let´s Dance...
Herečka Kristína Svarinská na finále šou Let´s...
+32Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...

Tmavú farebnosť opäť využila vo svojom večernom stylingu herečka Kristína Svarinská, ktorá si obliekla šaty s jemným vzorom a asymetrickým lemom sukne. Doplnila ich trochu ťažkopádnymi sandálmi na hrubšom hranatom podpätku. V kontraste čiernej s flitrovanou štruktúrou sa potom zase predviedla česká modelka Simona Krainová. Model jej vytvoril dizajnér Michael Kováčik a Krainová ho doplnila tak trochu retro lookom so zvlnenými blond kaderami, ktoré akoby spievavali „diskopříběh“.

zväčšiť Herečka Kristína Svarinská na finále šou... Foto: TV Markíza
Kristína Svarinská Herečka Kristína Svarinská na finále šou Let's Dance.

Na červenom koberci sa okrem modelu od Kováčika objavili aj kreácie ďalšách dizajnérov. Fero Mikloško napríklad obliekol influencerku Miroslavu Dobiš Michalkovú, ale aj moderátorku večera Luciu Hláváčkovú. Jej ostrozelený flitrový model na jedno rameno opäť zdobilo perie – veľmi populárny prvok tohtoročného Let's Dance.

Jana Kovalčiková a Vilém Šír Čítajte viac Čo sa dialo po finále? Kráľovná Let's Dance sa chválila 'bicákmi', Marcinkovú ohromila Šebová a Sirági? Pokukuje po...

V šatách od Borisa Hanečku sa objavila moderátorka Becca Balážiová a model Jany Pištejovej zase predviedla reportérka Kristína Kövesová. Porotkyňu a moderátorku Adelu Vinczeovú obliekla Veronika Kostková. Jeden z najodvážnejších lookov večera však mala na konte Barbora Ďurovčíková – manželka choreografa, režiséra a porotcu Jána Ďurovčíka.

zväčšiť Barbora Ďurovčíková, manželka choreografa Jána... Foto: TV Markíza
Barbora Ďurovčíková Barbora Ďurovčíková, manželka choreografa Jána Ďurovčíka, v šatách od Zuzany Hakovej.

Hnedovláska si obliekla šaty od Zuzany Hakovej so semitransparentnou štruktúrou čipkovanej látky zdobenej flitrami a kryštálikmi. Pod šatami sa jasne črtali jej odhalené nohy aj telová podprsenka. Sexi bola aj herečka Kristína Kanátová, ktorá si vzala na seba oversized sako prepásané v drieku a prezentovala ho ako alternatívu šiat. Ďalšie dámy si pozrite v galérii vyššie. Dolu nájdete aj video z červeného koberca a rozhovor s víťazkou Let's Dance Janou Kovalčikovou.

Video

VIDEO: Prišla Krainová, Svarinská či Puškárová – takýto bol červený koberec Let's Dance.

Video

VIDEO: Rozhovor sherečkou Janou Kovalčikovou – víťazkou Let's Dance.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #finále #móda #Kristína Svarinská #Simona Krainová #Mária Čírová #Zlatica Puškárová #Let´s Dance #Barbora Ďurovčíková

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...