Dokonalá Margot Robbie len v bikinách a zlatých retiazkach: Všetky oči však smerovali k mužovi po jej boku. A dôvod?

Už len pár týždňov zostáva do premiéry filmu Barbie, v ktorom hlavnú rolu stvárnila austrálska herečka Margot Robbie. Nie je asi prekvapením, že sa tým pádom čoraz častejšie objavuje na verejnosti. Reklama sa predsa vždy zíde...

11.05.2023 14:30
Margot Robbie Foto: ,
Herečka Margot Robbie na prehliadke Chanel Cruise 2023/2024 v Los Angeles.
debata

Na prehliadke francúzskej módnej značky Chanel však Margot chýbať nemohla aj preto, lebo s firmou niekoľko rokov spolupracuje. Ako jej ambasádorka sa objavila na prezentácii novej kolekcie Cruise 2023/24, ktorá bola výrazne ovplyvnená práve plážovou estetikou, mestom anjelom a sexepílom americkej uvoľnenosti 70-tych a 90-tych rokov.

Ryan Gosling a Margot Robbie Čítajte viac Z Barbie nespustíte oči! Margot Robbie sa navliekla do modelu, v ktorom priam kričí: Som dokonalá

Na móle sa striedali príťažlivé modelky s účesmi v objemných vlnách, ktoré tak trochu mohli evokovať aj bábiku Barbie či dokonalé supermodelky 90-tych rokov – v ich tieni však austrálska rodáčka a vyhľadávaná herečka Robbie určite nezostala. Plavovláska sa predviedla v ďalšom veľmi sexi outfite (podobne ako nedávno na konferencii CinemaCon). Pred objektívmi sa predviedla v čiernej bikinovej podprsenke, džínsoch s vysokým pásom a veste zo zlatých retiazok a plieškov.

Paris Hilton sa tiež objavila na prehliadke...
Herečka a ambasádorka značky Chanel Kristen...
+12Režisérka Sofia Coppola.
Modelky na prehliadke značky Chanel - kolekcia...
Modelky na prehliadke značky Chanel - kolekcia...
+12Modelky na prehliadke značky Chanel - kolekcia...

Pozornosť v prítomnosti austrálskej herečky však nebola sústredená iba na ňu samotnú. Margot si totiž so sebou ako garde vzala muža, ktorý je pre ňu v živote vôbec najdôležitejší. Reč je o jej manželovi Tomovi Ackerleym, s ktorým sú svoji už niekoľko rokov, no na spoločenské akcie či podujatia chodia veľmi sporadicky.

zväčšiť Herečka Margot Robbie a jej manžel Tom Ackerley... Foto: ČTK / AP / Jordan Strauss
Margot Robbie a jej manžel Tom Ackerley Herečka Margot Robbie a jej manžel Tom Ackerley sa objavili na prehliadke Chanel Cruise 2023/24.

Tom sa podobným akciám vyhýba, tentoraz však urobil výnimku. A podľa úsmevu v tvári hrdinky hitov ako Samovražedný oddiel či Ja, Tonya bolo jasné, že má z jeho spoločnosti radosť.

Margot Robbie Čítajte viac Dokonalá ako bábika? Líčenie krásnej Margot Robbie z akcie MET Gala, toto všetko urobila vizážistka

Medzi pozvanými hviezdami sa objavili aj ďalšie americké superstars – herečky Elle Fanning, Kristen Stewart či Riley Keough, prišla aj francúzska herečka a držiteľka Oscara Marion Cotillard, boháčka Paris Hilton či čerstvo vydatá Sofia Richie so svojím manželom. Video-zostrih zo šou aj s hviezdami si pozrite nižšie. Tvárou minifilmu, ktorý propaguje celú kolekciu sa stala francúzska herečka Alma Jodorowsky. Sexi film si tiež pozrite nižšie.

Video

VIDEO: Zostrih z prehliadky Chanel Cruise 2023/24.

Video

VIDEO: Alma Jodorowsky v minifilme ku kolekcii Chanel Cruise 2023/24.

Zdroj: CHANEL

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #prehliadka #manžel #Chanel #celebrity #Margot Robbie

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....