Rodinka ako z plagátu! Pritom len pred rokom... Svet práve riešil nečakaný rozvod slávneho Rockyho

V auguste 2022 podala Jennifer Flavin žiadosť o rozvod. A teraz? Slávna rodina Sylvestra Stalloneho vyzerá najšťastnejšie na svete.

14.05.2023 00:00
Jennifer Stallone Foto: ,
Zľava: Jennifer Stallone, Sistine Stallone, Sylvester Stallone, Sophia Stallone a Scarlet Stallone na premiére seriálu "The Family Stallone".
debata

Sylvester Stallone s celou rodinkou! Na premiére seriálu s názvom „The Family Stallone“ sa do objektívu usmieval slávny sedemdesiatnik, jeho manželka a ich tri krásne dcéry. Všetci boli ako z plagátu. Tri dcéry manželov – Sistine (24), Sophia (26) a Scarlet (20) sa takisto predvedú v spomínanom seriáli, ktorý sa dostane k divákom 17. mája na Paramount+.

Sylvester Stallone a  Jennifer Stallone  na...
Sylvester Stallone a Jennifer Stallone na...
+2Sylvester Stallone a jeho manželka  Jennifer...

Seriál divákom ponúkne iný pohľad na slávneho hrdinu akčných filmov – ako na rodinne založeného otca troch dcér. Ako pred kamerami Stallone povedal, v minulosti mal tendenciu uprednostňovať svoju kariéru pred deťmi, dokonca z jeho úst odznela veta: „Nevenoval som im dostatočnú pozornosť v čase, kedy vyrastali.“ V posledných rokoch si však užíva spokojný rodinný život.

Je to takmer rok, čo svet obletela šokujúca správa o rozvode slávneho páru. V auguste 2022 podala Jennifer Flavin žiadosť o rozvod. Koncom septembra si dvojica našla k sebe cestu a rozvod napokon zrušili. „Rozhodli sa, že sa opäť stretnú doma, kde sa porozprávali a boli schopní vyriešiť svoje nezhody. Teraz sú obaja veľmi šťastní,“ uviedol vtedy zdroj pre stránku TMZ.

Sylvester Stallone a Jennifer Flavin sa zosobášili v roku 1997. V máji 2022 pár oslávil 25. výročie svadby. Pre herca išlo o tretie manželstvo, v rokoch 1985–1987 bol ženatý s modelkou a herečkou Brigitte Nielsenovou, pred ňou stála po jeho boku Sasha Stallone (1974 – 1985).

Sylvester Stallone a Jennifer Flavin v roku 2018.
Sylvester Stallone a Jennifer Flavin v roku 2016.
+3Sylvester Stallone a Jennifer Flavin a ich tri...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sylvester Stallone #Jennifer Flavin

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...