Malá morská víla si podmanila Mexiko. Hviezda filmu prezradila, ktorú scénu nakrúcali celé hodiny

Hviezdy novej filmovej rozprávky Malá morská víla zavítali aj do Mexika. Konala sa tu premiéra a pred mexických fanúšikov dorazil "otec s dcérou".

15.05.2023 00:00
Halle Bailey a herec Javier Bardem Foto: ,
Herečka Halle Bailey a herec Javier Bardem na premiére filmu Malá morská panna v Mexiku.
debata

Reč je, samozrejme, o filmových predstaviteľoch – v tomto prípade konkrétne herečke Halle Baileovej, ktorá si vo filme zahrala titulnú rolu morskej víly Ariel. Na mexickej premiére očakávanej novinky od Disney ju potom doplnil aj jej filmový „otec“ – španielsky herec Javier Bardem, ktorý stvárnil kráľa Tritona.

Heidi Klum Čítajte viac Malá morská a odhalená Heidi Klum: Na premiére ako sexi motýľ, pár hodín pred ňou... stačili jej šnúrky na nahej koži

Dvojica dorazila medzi stovky domácich fanúšikov, pričom Halle Bailey predvádzala zvodnú podobu v kreácii George Chakra. Jej španielsky kolega, držiteľ Oscara a manžel Penelope Cruzovej (ktorá v tom čase žiarila na cenách David Di Donatello Awards v Taliansku), zvolil veľmi ležérne oblečenie a najmä dobrú náladu.

Herečka Halle Bailey v kreácii Georges Chakra...
Herečka Halle Bailey a herec Javier Bardem...
+6Herec Javier Bardem pózuje fotografom v Mexico...

Snímka Malá morská panna, ktorá je v podstate hranou verziou klasickej animovanej rozprávky z produkcie Disney, sa nakrúcala niekoľko mesiacov a jednou zo scén, ktorú ukazuje aj filmový trailer a ktorá nadchla fanúšikov je vynorenie sa Ariel z morskej vody a jej „povestné“ hodenie vlasmi. Herečka prezradila, že túto scénu nakrúcali niekoľko hodín. Dôvodom sú aj jej vrkôčiky, ktoré nosí od piatich rokov a ktoré mala aj vo filme.

zväčšiť Herečka Halle Bailey v kreácii Georges Chakra... Foto: SITA/AP, Marco Ugarte
Halle Bailey Herečka Halle Bailey v kreácii Georges Chakra pózuje fotografom v Mexico City na slávnostnej premiére Malej morskej víly.

„Keď sa môje vrkôčiky namočia, máte pocit, že to je ako mokrá vlna. Sú omnoho ťažšie, vážia takmer raz toľko ako keď mám vlasy suché. Čiže, kedykoľvek vôjdem do vody, moje vlasy odrazu vážia fakt veľa. Ale nakrútiť tú scénu bola zábava, celý deň sme sa snažili, aby to vyznelo správne,“ citoval Baileyovú portál Entertainment Weekly.

Prvé recenzie filmu sú veľmi pozitívne. O kvalite filmu sa budú môcť čoskoro malí aj veľkí diváci presvedčiť od 25. mája, keď film príde aj do slovenských kín.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #premiéra #Javier Bardem #Malá morská víla #Halle Bailey

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...