Pri týchto záberoch stisne srdce každého rodiča. Expartneri Thurman a Hawke sú v Cannes, z ich spoločnej lásky je dnes tento fešák

Tvorili kedysi jeden z obľúbených párov hollywoodskeho sveta. Z ich lásky sa zrodili aj dve deti, obe sú dnes už dospelí a úspešní ľudia. Syn Levon zavítal aj na slávny festival, kde sa objavili obaja jeho rodičia.

18.05.2023 00:00
Ethan Hawke a herečka Uma Thurman Foto:
Herec Ethan Hawke a herečka Uma Thurman na zábere z roku 2002 s deťmi Levonom a Mayou.
debata

Reč je o Levonovi Hawkeovi, synovi amerického herca Ethana Hawkea a herečky Umy Thurmanovej, ktorí boli v rokoch 1998 až 2005 manželmi. Hoci v čase ich spoločného vzťahu sa hovorilo o priam idylickej dvojici, ich manželstvo nevydržalo a každý šiel vlastnou cestou. Sú to však dve deti, ktoré ich budú spájať navždy.

Michael Douglas v sprievode manželky Catherine Zeta-Jonesovej a dcéry Carys Douglasovej Čítajte viac Cannes plné hviezd: Prišiel Depp, Uma Thurman aj sexi modelky, ale všetky oči na... nádhernú dcéru Zeta-Jonesovej a Douglasa

Ako prvá sa dvojici narodila dcéra Maya, dnes úspešná herečka, ktorú dobre poznajú napríklad fanúšikovia hitu Stranger Things. O tri roky neskôr prišiel na svet aj syn Levon, ktorý v januári dovŕšil americkú plnoletosť, teda 21 rokov.

Herečka Uma Thurman v kreácii Christian Dior...
Herečka Uma Thurman v kreácii Christian Dior...
+7Režisér Pedro Almodovar (vľavo) a herec Ethan...

Na slávnostnom otváracom ceremoniáli zažili médií aj hostia prekvapenie, keď sa po boku slávnej mamy objavil ako garde práve jej sympatický a fešný syn. Dvojica si užívala momenty na červenom koberci a hoci sa pred objektívmi zvŕtala predovšetkým slávna mama v kreácii Dior, ani Levon sa neostýchal.

zväčšiť Herečka Uma Thurman v kreácii Christian Dior... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečka Uma Thurman v kreácii Christian Dior Couture Herečka Uma Thurman v kreácii Christian Dior Couture a jej syn Levon Hawke.

Hneď na druhý deň sa festival stal aj dejiskom predstavenia novej snímky režiséra Pedra Almodóvara Strange Way of Life, v ktorej si hlavnú rolu zahral zase Ethan Hawke. A práve on prišiel film aj osobne predstaviť. Či sa stretol so synom, jasné nie je – zatiaľ na to neexistujú žiadne foto-záznamy paparazzov.

Naomi Campbell Čítajte viac Telo v luxusnej róbe za tisíce, tvár bez jedinej vrásky: 52-ročná topmodelka zatienila v Cannes aj o polovicu mladšie

Podľa zdrojov z okolia herca sú však bývalí manželia v priateľskom kontakte a veľmi dobre vychádzajú aj s oboma deťmi. Hawke sa napríklad v minulosti viackrát objavil na spoločenských podujatiach s dcérou Mayou.

zväčšiť Režisér Pedro Almodovar (vľavo) a herec Ethan... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Pedro Almodovar (vľavo) a herec Ethan Hawke Režisér Pedro Almodovar (vľavo) a herec Ethan Hawke uviedli v Cannes krátky film Strange Way of Life.

Levon má, aspoň podľa momentiek z otvorenia 76. ročníka, zase bližšie k mame. A pri porovnaní záberov malého chlapca v kočiari a fešáka v elegantnom obleku poskočí srdce asi nejednej mame alebo otcovi, ktorí už stihli zažiť takéto momenty na vlastnej koži…

Carys Zeta Douglas prišla podporiť svojho otca...
Herečka Elle Fanning sa objavila na červenom...
+50Herec Michael Douglas v sprievode manželky...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #Uma Thurman #Cannes #Ethan Hawke #Levon Hawke #Cannes 2023

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...