Ďalšia dcéra slávnych rodičov ako magnet v Cannes: Iris, fakt sexy, ale čo by na tie šaty povedal tatko?

Hviezdami zaplnený bol červený koberec v Cannes aj počas druhého večera aktuálneho 76. ročníka na Francúzskej riviére. A čo sa módy týka, večer patril najmä jednej značke.

18.05.2023 07:00
debata
zväčšiť Britská modelka a herečka Iris Law v kreácii... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Iris Law Britská modelka a herečka Iris Law v kreácii Saint Laurent na premiére filmu Monster.

Reč je o domácom ateliéri Saint Laurent, ktorému kreatívne šéfuje dizajnér Anthony Vacarello. Jeho dominancia na červenom koberci nebola úplne náhodná. Známy dizajnér spoločne s módnym domom producentsky podporili nový krátky film španielskeho režiséra Pedra Almodóvara – kovbojskú gay romancu, v ktorej si zahrali hviezdy ako Ethan Hawke, Pedro Pascal či Manu Rios. A okrem pánov, ktorí, samozrejme, dorazili v tímových farbách a modeloch z pánskej kolekcie Saint Laurent, podobne vystrojené prišli aj ambasádorky značky.

Herečka Laura Harrier v kreácii Saint Laurent.
Laura Harrier(vľavo)  a Iris Law v kreácii...
+28Araya Hargate pózuje na premiére filmu 'Monster'.

Jednou z nich bola známa poľská modelka Anja Rubik. Jedna z najznámejších krások od poľských susedov, ktorá je aj dlhoročnou aktivistkou za práva žien a menšín, vyzerala super elegantne a šik v kombinácii úzkych čiernych nohavíc a hodvábnej blúzy so zvýraznenými ramenami a odhaleným chrbtom. Americká herečka Laura Harrier sa v čiernej večernej kreácii bez ramienok promenádovala tiež a vyzerala príťažlivo.

zväčšiť Poľská topmodelka a aktivistka Anja Rubik v... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Anja Rubik Poľská topmodelka a aktivistka Anja Rubik v kreácii Saint Laurent na premiére filmu Monster.

Ani jedna z dám si však netrúfla na taký odvážny model ako herečka a modelka Iris Law. Britská kráska, ktorá je dcérou režisérky Sadie Frostovej a herca Juda Lawa (v Cannes sa so synom objavila iná slávna herečka), siahla po transparentných koktejlkách, na ktorých jej prsia zakrýval len prúžok zamatovej látky. Nie je to ani zďaleka prvýkrát, čo sa 22-ročná blondínka takto odvážne predviedla na verejnosti, možno aj preto sa však zintenzívnila pozornosť médií jej smerom.

Michael Douglas v sprievode manželky Catherine Zeta-Jonesovej a dcéry Carys Douglasovej Čítajte viac Cannes plné hviezd: Prišiel Depp, Uma Thurman aj sexi modelky, ale všetky oči na... nádhernú dcéru Zeta-Jonesovej a Douglasa

Slávnostný druhý večer patril uvedeniu snímok Monster a Homecoming, ktoré si nenechal ujsť ani ďalší prominentní hostia. Držiteľka Oscara Viola Davis žiarila v róbe a plášti z peria Valentino Haute Couture, herečka Gemma Chan v snehobielej kreácii Louis Vuitton a francúzska herečka Adele Exarchopoulos vo zvodnej a pritom ženskej kombinácii bieleho topu a sukne od ateliéru Fendi.

zväčšiť Herečka Adele Exarchopoulos na slávnostnej... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Adele Exarchopoulos Herečka Adele Exarchopoulos na slávnostnej premiére filmu Monster v kreácii Fendi.

Prišla aj topmodelka Sara Sampaio či bývalá francúzska Miss Iris Mittenaere. Všetky dámy a módu z druhého večera nájdete v našej galérii vyššie. Za dva dni programu v Cannes sa už na červenom koberci predviedlo aj niekoľko očarujúcich modeliek – sú v galérii nižšie.

Francúzska topmodelka Cindy Bruna na premiére...
Brazílska modelka Izabel Goulartová bola v...
+47Topmodelky Sara Sampaio (vľavo) a Josephine...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #dcéra #Cannes #priehľadné šaty #Saint Laurent #Iris Law #Cannes 2023

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....